Hur installerar jag en Sonata Block Heater?

Hyundai Sonata kan falla offer för minusgrader om det inte ges en motorvärmare. Blockuppvärmare hålla oljan och kylmediet varm, vanligen över natten, för att hjälpa bilen start på morgonen. Det finns fyra typer av motorvärmare. Man intar en frysning plugg i sidan av motorn. Nästa tar plats oljetråget avtappningspluggen. Den tredje hänger på botten av oljetråget med magneter och den sista substitut för oljestickan. Alla typer har en elektrisk sladd som slingrar ut genom gallret och pluggar in i ett vägguttag. Att välja rätt man är viktigt. Instruktioner
1

Montera värmaren stil som petar in i motorn genom en av de frysa pluggar. Frysningen plug värmer både oljan och kylvätskan. Freeze pluggar är hål genom vilka den smälta metallen strömmar under motorns gjutning. Biltillverkarna lägger tunna metall pluggar i hålen efter gjutning. En mekaniker kan sedan dra den tunna metall pluggen bort och ersätta motorvärmaren. Denna typ av värmare är den mest populära för Sonata men kräver viss mekanisk förmåga.
2

Tänk motorvärmaren som tar platsen av oljetråget avtappningspluggen. Det är ett effektivt och billigt. Sätt en kastrull under oljetråget och tappa ur oljan. Skruva den nya, uppvärmda avtappningspluggen i hålet och sätta tillbaka oljan Bly in sladden genom grillen på bilen för att slutföra installationen.
3

Köp värmaren som tar platsen för mätstickan. Detta är naturligtvis den enklaste typen av motorvärmare att använda. Helt enkelt höja huven, ta bort oljestickan, ersätta det med mätstickan värmaren och koppla in den i. Kom ihåg att ta ut det innan du kör bilen.
4

Prova en magnetiserad värmare. Föraren glider under bilen och sätter aggregatet på botten av oljetråget. Magneten håller den på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86451.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.