Hur man installerar ett Coilover på en Accord

Om du vill ge din Accord bättre hantering och en lägre höjd för bättre utseende, kan lösningen vara att installera coilovers. Med coilovers, kan du höja och sänka din Accord är markfrigången med en enkel justering. Coilovers hjälper också förbättra din Accord hantering samtidigt minska krängning. Installera en coilover är en relativt enkel uppgift som kan ta 2 timmar eller mer för dem som är nya till förändrade fjädringskomponenter. Saker du behöver
rörtång
Ordet jack
Jack står
Hylsnyckel
Fjäderkompressor
Visa fler instruktioner
1

Park Accord på ett plant underlag. Öppna huven och koppla bort minuspolen från batteriet. Använd en rörtång för att lossa hjulet klackarna. Ta inte bort klackarna helt från hjulet.
2

Höj bilen med en domkraft. Placera pallbockar under alla fyra hörn av fordonet. Ta klackarna från hjulet. Ta tag i hjulet med båda händerna och dra bort axeln.
3

Använd en hylsnyckel för att lossa de bästa Montera skruvar och muttrar stag utan att ta bort dem helt. Ta bort de två skruvarna som håller bromsledningarna på plats på gaffel. Avlägsna skruven som håller den övre delen av gaffel på plats.
4

Leta muttern och bulten som håller botten av gaffeln på plats. Placera en kombination skiftnyckel på muttern och använda en hylsnyckel på bulten för att ta bort den från gaffeln. Skjut gaffeln från botten av chocken.
5

Använd en hylsnyckel för att ta bort bultarna från det övre fästet. Stöd suspensionen före avlägsnande av sista muttern. Dra upphävandet av hjulet väl av Accord.
6

Leta metallhakarna sticker ut från botten av våren abborre. Kör maskeringstejp från av flikarna till botten av chocken. Kör en annan bit maskeringstejp över toppen av berget. Detta kommer att hjälpa till att rikta suspensionen när den sätts ihop igen.
7

Använd en fjäder kompressor för att komprimera fjädrarna. Ta bort den övre bulten som håller samman enheten. Packa fjädrarna och avlägsna kompressorn. Montera den nya coilover över staget och använda fjäderspännare för att komprimera den. Sätt tillbaka enheten och ersätta den övre bulten.
8

Sätt suspensionen tillbaka in i hjulhuset och på fästpunkt. Sätt de bästa montera skruvarna och dra åt dem till 37 foot-pounds med en momentnyckel. Sätt tillbaka gaffel. Dra den nedre gaffel bolt till 47 mul-pounds och den övre gaffeln bult 32 foot-pounds. Dra åt bultarna fjäderben stag till 12 foot-pounds. Sätt tillbaka de två skruvarna som håller bromsledningarna på plats på gaffel.
9

Montera hjulet på axeln och dra åt hjulbultarna klackarna för hand. Avlägsna domkraften och sänka bilen. Anslut den negativa terminalen kabeln till batteriet och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87099.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.