Hur man tar bort en Bracket License Plate

När du plockar upp en ny bil från en återförsäljare, många stater kräver återförsäljaren att installera en konsol registreringsskylt, oavsett om du behöver det eller inte. Om du har en ny fåfänga platta att montera på bilen eller om du helt enkelt inte behöver fästet registreringsskylt, kan du ta bort det youself i några minuter med bara några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Skruvmejsel
Hylsnyckel
Drill
Borr
Visa fler instruktioner
1

Undersök fästet och bestämma det verktyg som behövs att göra jobbet. Om din registreringsskylt och medföljande fästet hålls i med en skruv, skaffa en stjärnskruvmejsel eller platt skruvmejsel. Om det hålls i med en bult, behöver du en hylsnyckel i rätt storlek som behövs för att ta bort skruven. I vissa fall kommer registreringsskylt och hållare hållas på plats med en nit, så du behöver en borrmaskin och en borr något mindre än storleken på niten.
2

Ta bort skruven , bult eller nitar som håller registreringsskylt och hållare på plats med din förvalda verktyget. Om du har en skruv, vrid skruvmejseln åt vänster för att lossa skruvarna. Om du har en bult, placera din hylsnyckel över Bultskiftnyckel bulten till vänster tills det lossnar. Med en nit, borra ett hål i mitten av niten tills du når den andra sidan. Detta borde tvinga niten att lossna.
3

Dra av registreringsskylt och hållare bakom det. I vissa fall kan fästet vara fäst med en annan uppsättning av små skruvar bakom registreringsskylten. Om så är fallet, använd rätt storlek skruvmejsel för att ta bort skruvarna och dra sedan konsolen bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84775.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.