Hur installerar jag en Reese Electric Brake Controller på en '97 F-150?

Den 1997 Ford F-150 har en maximal dragkapacitet på 7,700 pounds när den är korrekt utrustade. Du kan hitta den exakta kapaciteten för din F-150 i instruktionsboken. De flesta stater kräver släpvagnar av denna massa för att få elektriska bromssystem för att hjälpa bilen att bromsa släpvagnen. Se avsnittet Resurser nedan för din statens lagar. Installera en Reese elbroms Controllern tillhandahåller nödvändig och korrekt hantering av dessa system. Använda vanliga butik verktyg du kan slutföra jobbet i några timmar. Saker du behöver
Brake controller
Kabelsats
Butt kontakter
Scotchlok kontakter
eltejp
Tänger
Wire strippor
Drill
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Fäst monteringskonsolen på instrumentbrädan med hjälp av en borrmaskin och två medföljande skruvarna. Den idealiska monteringsplats kommer att vara inom räckhåll för föraren.
2

Placera Reese bromsstyrning i fästet och fäst från sidorna med två medföljande skruvarna.

3

Fäst regulatorn röda kabeln till ledningar för bromspedalen switch med en Scotchlok kontakt. Detta fungerar genom att placera en tråd i varje lucka och stänga grinden. Bromspedalen brytaren är placerad bakom bromspedalen.
4

Lokalisera gummigenomföringen installerad i F-150 brandvägg. Skär ett litet hål i sitt centrum med en kniv. Kör de blå, svarta och vita ledningarna genom hålet.
5

Guide den blå kabeln från motorrummet till under bilen, och kör den längs vänster rambalk tillbaka till dragkroken. Gå till den blå kabeln på skumt med en butt-kontakt. Detta fungerar genom att placera en tråd i varje ände och komprimera med tång. Wrap samband med eltejp.
6

Guide den svarta och vita kabeln längs insidan av motorrummet till batteriet. Lossa terminala muttrarna på batteriet och koppla den svarta kabeln till den positiva polen och den vita ledningen till den negativa polen. Refasten terminalen muttrarna.
7

Säkra lösa kablar med buntband. Se till att de inte stör motorn eller göra avtal med en skarp kant.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87042.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.