Hur man installerar en kall luftintag i en Pontiac Sunfire GT 1997

Installera en kall luftintaget i en 1997 Pontiac Sunfire GT för att få en bättre reaktionstid för acceleration och prestanda. Byt bara ut lådan lager luften med ett förlängt rör luftintag för att leverera kallare, tät luft i insugningsröret, vilket ger mer hästkrafter och reaktionstider. Saker du behöver
1997 Pontiac Sunfire GTCold luft intakeUtility knifeScrewdriverAdjustable skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en väl upplyst, öppen yta. Aktivera parkeringsbromsen. Koppla bort kablarna från batteriet för att förhindra eventuella kortslutningar som kan uppstå när du flyttar metalldelar och verktyg i en "het" elsystem.
2

Extrahera gamla, skrymmande box stock luft från motorrummet genom att lossa slangarna som fäster den till insugningsröret och baksidan av luft rutan. Avlägsna slangen och kassera. Ta bort luftfiltret från den gamla luften lådan och lossa muttrar och bultar som håller luften rutan till sin plattform genom basen. Ta bort den gamla luften rutan och kasta. Skydda öppnandet av insugningsröret med en luddfri trasa för att undvika partiklar som faller in i intaget, vilket kan orsaka skada i motorn.
3

Montera ny kall luft intag genom att säkra konen luftfiltret på rätt ände av slangen. Placera gummit armbågen över den andra änden av den kalla luftintaget slang, tillsammans med två slangklämmor som placeras över toppen av gummit armbågen. Ta den öppna änden av kall luft intag armbåge och placera den över inloppet till bilens luftinsugsgrenrör. Dra åt båda slangklämmorna så att man säkrar gummi armbågen till nya intag röret och man fäster gummit armbåge över bilens intagsöppningen.
4

Säkra och installera en kall luftintaget i bilen genom att dra åt muttern som ansluter intaget slangen till stödfästet för enheten. En stödjande arm för insugningsröret kan spännas ned till motorrummet med hjälp av fästpunkter. Om ett nytt fäste för att fästa den kalla luftintaget behövs, använd de självgängande skruvarna i fender väggen, vilket kommer att hålla slangen och filtret av intaget säker.
5

Täck en exponerad prestanda kon luftfilter med ett dammskydd som hjälper till att hålla partiklar och skräp från att komma in i intaget genom den kalla luftintaget. Filtret bör vara på en plats som får mer luftflöde från under bilen. Den avslutade kallt luftintaget kommer tillbaka fördelarna med högre effekt och bättre bränsle körsträcka på grund av den förbättrade operativa miljöer som motorn kommer att verka under. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82994.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.