Hur gör en Turbo en bil går fortare ?

Turboaggregat representerar en prestandauppgradering tillgängliga för nästan varje bil , öka sin makt genom att förbättra förbränningsprocessen . Om du har en hög nivå av erfarenhet och kompetens inom fordonsindustrin mekanik , kan du installera din egen turbo . Luftintag

Turboaggregat tjäna som ett extra , kraftfull luftpump , lägga mer luft , och därmed syre , till bränsleblandningen . En del av funktionen hos turboladdaren är att komprimera luften och att dra in mer luft. Mer syre är lika med en mer explosiv blandning av luft och bränsle i kolvkamrarna . Som ett resultat finns det mer effekt och vridmoment då kolven tvingas att röra sig som ett resultat av förbränningen explosion.
Hastighet

Betydelsen av ökad motoreffekt och dragkraft innebär att bilen inte bara har en ökad toppfart men även acceleration när du flyttar och acceleration från en död stopp .
sparad energi

grund turbon s förmåga att ta in luften från utsidan av motorn , har resten av motorn inte arbeta så hårt för att dra in luft . Turboladdaren hjälper också att strömlinjeforma avgas processen , vilket ger en effektivare utlopp för avgaserna att strömma ut från motorn. Som ett resultat , är mer kraft tillgänglig för motorn att producera förflyttning för fordonet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85353.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.