Så här ändrar en Mini Cooper

Den nyaste generationen Mini Cooper är mer av en andlig vördnad till den sädes föregångare än en verklig utveckling av chassit. Fullt utvecklad och byggd av de bayerska galningar på BMW, har Cooper faktiskt mycket mer gemensamt med BMW 1 och 3-serien än något byggt i Longbridge, England. Detta är både Cooper största fel och starkaste dygd: det är faktiskt ganska tung för sin storlek, men BMW: s expert chassi ingenjörer har förnekas av Minis extra tyngd genom att införliva ett antal designelement från 3-serien. Kombinerat med Coopers kraftfull motor och kort hjulbas, gör denna teknik för ett allvarligt stout paket efter lite modifiering. Saker du behöver
metriska och standard uttag, full uppsättning
Flathead och Phillips skruvmejslar huvud, full uppsättning
domkraft och jackstands
Metal formning och skärande verktyg som slipmaskiner, sågar och hammare
Welder och svetsning levererar
Visa fler instruktioner
1 vikt

skjul. Med tanke på dess dimensioner, gör Minis £ 2700 samlas den potten-magen gris av sport kompakta bilar. Börja med att byta ut £ 53 takluckan med två paneler tillverkade av glasfiber eller kolfiber väger mellan sju och tio pounds totalt. Detta kommer att ta bort vikt från toppen av bilen, vilket innebär att tyngdpunkten mycket lägre. Köp och installera en lättviktig, eftermarknad katalytisk konverter-back ("cat-back") avgassystem att ersätta Minis 44 pounds värde av resonatorer och halsdukar.
2

Installera en uppsättning lätt (under 15 pounds), smidda aluminium racing hjul och de bredaste ultrahög prestanda däck som passar. Använd en uppsättning av 15-tums diameter hjul istället för 17-talet som kom tillval på Mini Cooper S. Inte bara är 15 är diskutabelt snyggare på den lilla Mini, ser du att populariteten av denna storlek innebär ett brett utbud av hjul och däck till rimliga priser. De lätta hjul rakar ca 20 pounds av un-fjädrade massan (massa som inte stöds av suspension), som betalar enorma utdelningar i alla aspekter av prestanda.
3

Installera en uppsättning kort stöttor för att få den cooper närmare terra firma. Mini redan använder en av de bästa fjädring mönster på planeten, så att du egentligen inte behöver installera alltför styva fjädrar och stötdämpare så länge du använder en anständig uppsättning däck. Sänkning av bilen med 1,5 inches hjälper suspensionen att göra sitt jobb, men inte bara använda en sänkningssats att göra det. Beståndet Cooper bara har ca 2,5 inches av uppåtgående rörelse, så du måste installera en uppsättning av stöttor med en kortare stötdämpare för att undvika konstant bottna.
4

Installera en kompressor och tillhörande spridare , dator och bränslepump från en Cooper S. Om du redan har en kompressormatad Cooper S, sedan installera en remskiva överväxel kompressor för att öka kompressorns hastighet och göra mer lyft. Om du efter några riktigt stora vinster, anser twin-laddar din Cooper S genom att installera en GT28R-sized turbo mata kompressorn. Detta tillvägagångssätt är inte lätt, men det kommer netto du över 300 hästkrafter till hjulen.
5

Installera en uppsättning bromsbelägg med en extremt aggressiv förening (R4S eller motsvarande) för att dra nytta av Coopers något överdimensionerade broms rotorer. Installera en uppsättning av flätad stål bromsledningar på plats av enheterna lager gummi för att öka bromspedalen känns och skicka det maximala trycket till dina nya dynor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84740.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.