Hur man bygger en monter Paint Spray

Besprutning bilen hemma med vanlig billack är inte lagligt längre, ledsen, men EPA sätta stopp för det när de begränsat försäljningen flyktiga organiska förening-innehållande färger till allmänheten . Men allt hopp är inte förlorat för bestämda DIY målare, eftersom du kan fortfarande primer din bil och använda vattenbaserade billacker. En vattenbaserad färg är lika tuff som en gammal emalj, gör det bara inte torka till en hård glans. Du måste skicka bilen ut för en klarlack, men du kan fortfarande konvertera garaget till en enkel färg monter och få bilen 95 procent av vägen till ett färdigt skick. Saker du behöver
3 mm tjock plast tarp
Höghållfast kanalen Garage band hotell med en windowed garageport
Fönster fläkt eller Boxfläkten
Luftkonditionering filter
Rakblad
Visa fler instruktioner
1 allt

Move i ditt garage så nära väggarna som möjligt. Stapla alla lådor ovanpå varandra och bli av med något som du inte kan komma nära väggarna. Öppna ett fönster i ditt garage och placera fönstret fan i det så att det blåser utåt. Använd den största rutan fläkten som kommer att passa in i fönstret.
2

Öppna ett fönster på motsatt sida av rummet om du kan. Om din garageport har fönster, öppna eller ta bort en av dem. Om du inte vill ändra på utsidan av ditt hem, så du kanske överväga att installera en katt dörr i garaget dörr som leder in i ditt hem och lämnar det öppet för att fungera som luftintag för din sprutbox.


3

silvertejp din luftkonditionering filter över luftintaget fönster eller öppning, och se till att noggrant täta runt kanterna.
4

Place en eller flera stora presenningar på golvet så att de spänner från vägg till vägg och upp väggarna med ca 2 meter. Silvertejp toppar tarp på plats. Nästa, hänga presenningar på alla tre av dina garage väggar. Tejpa dem på toppen först, låt dem hänga ned. Tejpa fast dem på golvet presenning nedtill. Gå vidare och täcker dörren som leder in i ditt hus, du kan trimma den senare
5

Häng remsor av tarp på vardera sidan av dina spår garageport och tejpa ner dem i botten.. Nu skär två bitar av tarp storlek till taket och garageporten. Tyvärr kan du inte hänga garagedörren och tak tarp tills du får bilen i garaget, annars kommer dörren att rippa dem när det öppnas. Bara klippa dem till storlek nu och vänta tills du får bilen att hänga upp dem.
6

Trimma din tarp runt fönstret frånluftsfläkt och luftfilter. Silvertejp tarp på plats runt filtret och fläkten. Lokalisera ditt hus dörren bakom tarp och glida ditt rakblad i mellan dörren och karmen så att du kan öppna dörren. Om dörren öppnas inåt då måste du skära gångjärnssidan och flytta tarp aning på dörren så att den inte kommer att dra bort när du öppnar det. Skär ett X-form i tarp så att du kan vrida ratten.
7

Tape de skurna kanterna på din tarp till toppen och sidan av dörren och dörrkarmen. Vira tejp runt ramen något så att den går in i dörrkarmen. Parkera bilen i garaget och stäng dörren. Häng presenningar över din dörr, spår dörr och tak. Ta en bra, hård titt runt ditt garage för att se till att du inte har lämnat något avtäckt.
8

Förvandla din frånluftsfläkt på och stänga eller blockera ditt intag fönster eller katt dörr. Titta runt ditt garage för tarp rörelse, vilket indikerar en luft läcka i garaget, så gäller mer silvertejp där det behövs för att minska luft-intrång. Häv din luftintag, ta ett stort ljus i garaget och börja med besprutningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83109.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.