Hur man installerar K & N Cold Air Intake för en Chevy Silverado

Chevrolet Silverado är en pickup som kan komma med så lite som 195 hästkrafter. Det kan också komma med en jättestor 315 hästkrafter. Om din Silverado behöver lite extra skjuts i kraft kategorin, är det bästa stället att börja med luftflödet till motorn. Ju mer luft som kan sugas in i motorn, kan fler hästkrafter motorn skapa. Det bästa sättet att få i de flesta mängden kall luft i motorn är med en kall luftintag. K & N har gjort dessa luft uppgraderingar för bilar och lastbilar för år, och skryter med att deras kall luft intag system för Silverado kan öka sin hästkrafter med så mycket som 16.59. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Vrid Silverado och koppla den negativa batterikabeln genom att skruva loss sin klämma.
2

Lokalisera rutan stock luften (stor svart låda) i motorrummet. Vid anslutningspunkten, där intaget slangen ansluter till luft rutan, är det luftmassemätare. Dra ut elkontakten går in i sensorn. Skruva loss slangklämman runt tilloppsslangen. Skruva loss slangklämman vid den andra änden av slangen. Addera 3

Dra kylaren rörets klipp från insugningsslangen. Dra intaget slangen ur luften rutan.
4

Dra den andra änden av tilloppsslangen ur den andra änden har förbindelse, som skär in i spjällhuset. Dra ut slangen i motorrummet.
5

Dra upp luft rutan för att ta bort den från motorrummet. Ta massan luftflödessensor från luften lådans inlopp genom att helt enkelt dra ut det.
6

Sätt i luftmassemätaren i K & N värmesköld. Tryck skummet trim på den omgivande kanten av värmeskölden att upprätthålla en tät passning.
7

Fäst C fästet till den nedre delen av värmeskölden. Det kommer att finnas en liten C i anvisade området. Dra det med spärren. Upprepa denna process med L-fäste.
8

Ta bort de två skruvarna från aktiemarknaden luften boxens montering fack. Sätt in gummilagringen i det övre högra bolt hål och dra åt den med spärren.
9

Använd bulten avlägsnades i steg 8 för att fästa C fästet på aktiemarknaden luftskåpet montering fack. Fäst L-fäste till den öppna radiator hålet med spärrfunktion.
10

Fäst värmeskölden till luften fack med den sista bulten ansluter till gummilager från steg 8.

11

Placera anslutningarna gummislang runt båda ändarna av kall luftintaget slang. Sätt i större delen av kall luftintaget slang in i motorns intag ventilen och dra åt slanganslutningarna med skruvmejseln. Sätt i den andra änden av slangen till luftmassemätaren i värmeskölden och dra åt dess anslutning klämma.
12

Sätt konen filtret till den andra sidan av luftmassemätaren och dra åt slangklämma med spärrfunktion. Anslut luftmassemätaren elektriska anslutning. Anslut batteriet kabeln och slå på Silverado på att testa din nya kall luft intag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85939.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.