Hur du ändrar en Amp mätare till en voltmätare

Byta en amp mätare (eller amperemätare) för en voltmeter är en lätt uppgift. Så länge som den nya spårvidden är av samma storlek som den gamla mätare, kräver utbyte lite mer än tillsats av en jordledning. Faktum är att många amp mätare har redan en lämplig jordledning är ansluten till dem från fabriken, så att lägga till en extra jordledning inte vara nödvändigt. Saker du behöver
grundläggande handverktyg
Multimeter
Visa fler instruktioner
1

Välj en voltmeter som har samma storlek och form som amp mätare du ersätter. Detta kommer att göra installationen enklare, eftersom det inte blir några ändringar som krävs för att passa den nya mätaren korrekt.
2

Avlägsna amp mätaren. När den tas bort, inspektera ledningarna från baksidan av det. I vissa fall kommer det att finnas två strömkablar och en jordkabel. I det här fallet, anslut en av strömkablarna till den positiva polen på mätaren, och anslut jordledningen till den negativa polen. Isolera änden av den återstående strömkabeln och bortse från.
3

Anslut ström till voltmeter. I vissa fall blir det ingen jordkabel på amp mätaren. I händelse av att en jordkabel är inte närvarande, ansluta en av strömkablarna till den positiva polen på volt mätaren. Kör din egen jordkabel till den negativa polen på volt mätaren. Isolera änden av den återstående strömkabeln och bortse från.
4

Testa spänningen vid batteriet med en digital multimeter. När mätaren är installerad ska det stå på samma spänning som multimeter gör på batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94970.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.