Miata V8 Omvandling

Mazda Miata är en prestation coupe tillverkad av Mazda . Den Miata är ett populärt val för anpassning entusiaster , särskilt de som tycker att öka en bils lager hästkrafter . Två sätt att du kan öka en Miata hästkrafter är genom att installera en turbo till beståndet motorn eller genom att ta bort och ersätta beståndet motor med högre prestanda man . Nödvändiga ändringarna

att framgångsrikt byta en V8-motor i en Miata , måste du göra vissa ändringar . Expandera motorns hjälpram för att göra plats för den V8 , stärka överförings fästen för att tåla extra vridmoment , byt axlar med högre styrka axlar och installera nya kopplingshydraulik för högre draghållfasthet kopplingen krävs för V8 .
Fördelar

Ökad hästkrafter men en motor konvertering istället för ett överladdade resultatalternativ i mer tillförlitlighet . Eftersom V8 gjordes ursprungligen för att producera mellan 300-450 hästkrafter , finns det ingen ytterligare stress till det medan forcerad induktion ändrar den ursprungliga designen av motorn , vilket kan minska tillförlitligheten .
effekter

Beroende på V8-motorn du använder för konverteringen , kan Miata producera någonstans 300-450 hästkrafter . En Miata med V8- konvertering motor klarar av en 12 - till 13 - andra kvartalet mil . En fjärdedel mil är en ras från en död stopp spänner avståndet för en fjärdedel mil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86549.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.