Hur man gör en bil enhet Bakhjul

Bakhjulsdrift är bättre än framhjulsdrift. Ja, det finns vissa situationer där framhjulsdrift har en liten fördel, men fyrhjulsdrift är bättre i nästan alla av dem. Faktum är att framhjulsdrift är och alltid har varit främst en förpackningslösning tänkt att maximera kupéutrymmet samtidigt minimera produktionskostnader. Med lite arbete och ganska minimal investering, kan en skicklig mekaniker och Fabricator göra nästan alla bilar kör bakhjulet helt enkelt genom att flytta motorn och transmissionen till där de borde ha varit i första hand. Instruktioner
1

unbolt och ta bort hela enheten främre hjälpram, inklusive hjälpramen, fjädring, bromsar, motor och transmission. Du har två alternativ här, kan du antingen återanvända ditt lager drivlina och hjälpram /suspension eller du kan använda en. Om din motor ligger akter om axelns centrumlinje, behöver du definitivt en ny drivlina och dess tillhörande hjälpram.
2

bort bilens baksäte och band bak interiören ner för att exponera metallen i fordonskaross. Tillfälligt svetsa ett horisontellt stöd på plats för att hålla bilen kroppen från att vrida medan du arbetar på det. Använd en tigersåg för att klippa hela golvet-pan ur bilen, från strax bakom framstolarna, hela vägen runt om omkretsen av karossen, längs hjulet öppningar och runt baksidan av bålen. Ta bort metallen utskurna.
3

Rikta hjulen på din donator hjälpram /motor /växellåda /upphängningsaggregat under bakre delen av bilen och in i utrymmet som nyligen övergivits av golvplåt. Oroa dig inte om spårvidd just nu, eftersom det är lättare att bredda kroppen än att begränsa givaren hjälpramen.
4

svetsa eller skruva hjälpramen till karossen, tillverka nya framerails som behöver vara från 2 av 3 tums stålrör. Uppenbarligen är detta en grov förenkling av en komplicerad process, men det är inte utanför ramen för en genomsnittlig Fabricator. Fastsättning hjälpramen till kropp kan vara så enkelt som att klippa och trimma de gamla framerails och svetsning, eller den kan kräva tillverka en helt ny hjälpram från 2 av 3 stål. Om du inte är bekväm eller erfaren nog att designa och tillverka en sådan ram, åtföljas av någon som är.
5

Installera en ny hjälpram /fjädring paket under fronten på din bil. Om du använt hjälpram /motor /transmission suspension från en annan bil, sedan helt enkelt installera bilens främre hjälpram och fjädring. Om du använde din bils hjälpram församling, måste du skaffa en ny från samma märke /modell som din bil eller en eftermarknad Mustang II typ fjädring och hjälpram.
6

Seal din nya " motorrummet "genom att tillverka en brandvägg från plåt, placera den precis framför motorn inne i hytten av bilen och sträcker det över motorn till strax under bakrutan. Loda motorn till radiatorn användning av en serie av stålrör, och installera en bränsletank där motorn brukade vara. Tillverka en plåt badkar i den ursprungliga motorrummet för att fungera som en trunk. Kom ihåg att luften går genom kylaren måste gå ut någonstans, så ventilera din huv därefter.
7

Anslut motorn och växellådan till sina respektive flytande linjer och kontroller, inklusive alla erforderliga elektriska (eller elektroniskt om du använder bränsleinsprutning) anslutningar, kylvätska, bränsleförsörjning, servostyrning, kopplingar styrning, växling och kablar gaspådrag, vakuumledningar och allt annat du behöver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86954.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.