Instruktioner för en Wrangler 3-tums Body Lift

En 3-tums kroppen lift kommer att möjliggöra mer utrymme att installera större fälgar och däck. Body hissar skiljer sig från fjädring liftar i att endast kroppen lyfts. Detta görs med hjälp av nylon distanser mellan ramen och kroppen av fordonet. Body hissar är billigare och enklare att installera än fjädring hissar. Dessa kit kan köpas online eller på din lokala Biltema, och installationen tar ungefär två timmar med hjälp av enkla verktyg. Saker du behöver
Penetrerande Wrench vätska
ställa
träbit
hydraulisk domkraft
Visa fler instruktioner
1

krypa under dig Jeep Wrangler och lokalisera lager montering bussningar. Det finns elva bussningar och bultar som håller kroppen av din bil till ramen. Det finns en på varje bakre hörn, två direkt ovanför bakaxeln, tre längs varje ram järnväg och en i mitten av den främre stötfångaren. Spraya varje bult med penetrerande vätska och låt vätskan dra på bultarna i 20 minuter.
2

Lossa och ta bort skruvarna från undersidan av din jeep med en skiftnyckel. Använd skyddsglasögon för att undvika att skräp faller i ögonen. Addera 3

Placera en domkraft på förarsidan av bilen. Domkraften ska placeras där den kommer bara lyfta kroppen av fordonet. Centrera den längs förarsidan ramskena. Placera en svart av trä mellan toppen av domkraften och kroppen för att jämna ut trycket av domkraften. Sakta lyfta kroppen ur fordonet.
4

Skjut 3-tums nylondistanser som kom med satsen mellan Kamerahuslocket bussningarna på ramen och kroppen. Du kommer bara att kunna installera bussningarna på förarsidan av bilen.
5

Sänk kroppen av fordonet på distanserna kroppen lift. Montera de nya bultarna som följde med satsen och dra åt dem med en skiftnyckel.
6

Upprepa steg 4-5 för att installera de återstående distanserna kroppen lift på passagerare sidan av fordonet.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85762.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.