Hur du skapar din egen Custom Car Ride

Det har aldrig funnits en enklare tid att anpassa och ändra din ride. Moderna bilar är ganska okomplicerad när det gäller utbyte av delar och modifiering. Du behöver inte vara en mekaniker för att ändra utseendet och känslan på din bil. Göra uppgraderingar är roligt och några förändringar kommer att ge din bil en individualistisk personlighet. Om du följer dessa steg, kan dina ändringar åstadkommas över en helg. Saker du behöver
Domkraft och pallbockar
Lug-nut skiftnycklar
hylsnycklar
Skruvmejslar
Tänger
Handskar
Sprayfärg
Visa mer Instruktioner
1

Placera bilen på pallbockar och ta bort hjulen. Antingen ersätta med egna hjul eller måla gamla fälgar. Om du har stålfälgar, maskera däcken på fälgar och välj en färg färg spray som matchar eller kompletterar din bil. Efter tillämpning flera lager färg, ersätta gamla lug-nötter med eftermarknaden, kromade sådana. En "beauty" ringen kunde avsluta anpassat utseende om man är gjord för din stil stålfälg.
2

Måla bromsoken, främre och bakre. Antingen ta bort bromsok eller försiktigt maskera bromsskivan. Om dina bakre bromsarna är trummor, ta bort fatlock att måla. En speciell, värmebeständig sprayfärg är tillgängligt som inte bleknar lätt. Rött, gult, silver och svart är populära färger.
3

Avlägsna och byt ut avgasröret. Det finns flera eftermarknaden ersättare som låter och ser bättre ut än lager. Om du har finansiella reserver, kan en "cat-back" avgassystem förbättra din prestation och ljud. Detta kommer att kräva att ta bort ditt avgassystem som leder upp till din katalysator.
4

bort inre dörrpanelerna, reglage, handskfacket täcka, headliner, täcker högtalare, streck-pad eller hela instrumentbrädan och andra plast inredningsdetaljer bitar. Använda interiör /plast-specifik sprayfärg, ändra alla komponenter till en liknande eller kompletterande färg till ditt yttre. Använda textilfärg, gör headliner en liknande eller kompletterande färgen på dina komponenter.
5

Lägg till nya platser eller nya säte täcker. Detta kommer helt vakna upp utformningen av en inredning.
6

Måla vissa motorkomponenter genom att använda samma färg som används för att färga bromsoken och inredning som bygger på strukturen på motorkomponenten. Måla enda motorn poster som inte kommer att påverkas av eller förstöra lacken.
7

ihop komponenterna. Lägga klarlack skydd hjälper de målas komponenterna motstå repor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87284.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.