Instruktioner för Overhead Video Ledningar i en Ford Expedition

Kabeldragning en overhead videospelare i en Ford Expedition låter som en komplicerad uppgift som kräver skärande hål i det inre och installera ledningar i hela hytten. Verkligheten är att ingen av som krävs. Installera en overhead videospelare innebär att ta bort takbelysning och använda takbelysning kabelnät till makten videospelaren. Tråden sele är en enkel kontakt som ansluts till spelaren utan behov av lödning. Saker du behöver
Liten platt skruvmejsel
Utility Drill kniv hotell med maskin knacka lite
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Använd liten platt skruvmejsel för att försiktigt bända takbelysning löst från taket. Avlägsna takbelysning från taket skrymsle och dra kablaget. Stoppa kablaget tillbaka in i taket skrymsle.
2

Håll fästet upp till taket över taket skrymsle. Använd en mattkniv för att skära bilens tak headliner runt fästet. Ta bort fästet och kassera den skurna området headliner.
3

Dra kablaget ut från taket skrymsle. Trä kablaget genom centrum slitsen av fästet och skjut upp hållaren i vajrarna tills konsolen vilar mot taket. Håll konsolen mot taket och borra ett hål genom varje hörn av fästet in i taket, med hjälp av en borr med en maskin kran borr. Borra inte igenom taket.
4

in fästets skruvar genom de borrade hålen i fästet och dra i taket, med en stjärnskruvmejsel. Anslut kablaget till videospelare. Skjut videospelare på fästet tills den låses på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86074.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.