Hur man gör anpassade jobb Auto Paint

För vissa bil entusiaster, att bara ha en bil är inte tillräckligt. Anpassa bilen är ett sätt att personifiera den och vara unikt. Sätt att anpassa det inkluderar specialitet motorer, däck, fälgar och tillägg. Måla bilen med en anpassad design gör den till en av ett slag. Saker du behöver
Pencil
skissblock
Maskeringstejp
Wax stripper
Paintbrush
Skyddsglasögon
Gummihandskar
Färgborttagningsmedel
Paint
målarverktyg
Visa fler instruktioner
1

Rita design som du vill ha på din bil och de färger som du vill använda. Du kan titta igenom bil tidningar eller besök visar bil för att få idéer och inspiration om vad du skulle vilja ha. Arbetet med designen tills du får det precis hur du vill ha det.
2

Tvätta bilen för att bli av med smuts och skräp. Skräp på din bil kan orsaka problem när färgen appliceras.
3

Täck bilen med tidningen på de områden som du vill undvika att få färg eller kemikalier på. Säkra tidningen med maskeringstejp. Detta inkluderar att täcka fönster och däck.
4

Ansök kemikalier till bilen enligt tillverkarens anvisningar för att bli av färg och vax. Börja med ett vax remover. Följ upp med en paint stripper. Skölj av strippa när det sätter in så att det inte börjar att påverka metallen på din bil. Använd handskar och skyddsglasögon innan du arbetar med kemikalierna.
5

ReMask bilen om det behövs. Skölja det kan ha orsakat pappret att bli blöt och faller av. Byt ut bandet och tidningen.
6

Måla designen åt bilen. Uretan färg blandas med en härdare ger bilen en polerad look. Måla den allmänna formen först och sedan komma tillbaka med mer information om varje pass. För stora ytor, kan en spruta hjälpa att måla snabbare, men du kommer att behöva använda en liten borste för detaljer. Applicera flera lager som behövs.
7

Tillåt tillräcklig tid att torka i ett väl ventilerat utrymme. Upp till 24 timmars torktid rekommenderas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85130.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.