Hur du ansluter Broms Controllers på en 1999 Expedition

Broms styrsystem används när bogserade vagnar är utrustade med elektriska bromsar. Kontrollenheten ansluter till expeditionens broms elektronik och engagerar släpets bromsar när bromspedalen är nedtryckt. Genom att variera strömmen som appliceras på de elektroniska bromsar, kan styrkan av bromstrycket styras ger föraren möjlighet att justera de elektriska bromsarna enligt vikt och belastning. Den 1999 Ford Expedition är försedd med en broms kabelstam under instrumentbrädan för plug-in anslutning till den elektriska bromsen regulatorn med rätt adapter. Saker du behöver
Broms controller
Brake controller adapter
Drill
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera lindade kablar med vita fyra fronter plugg under bilens instrumentbräda. De är oftast belägna direkt under rattstången eller något åt ​​vänster. Det bör vara fyra trådar som leder in den vita kontakten.
2

Dra trådarna spända att förlänga dem. Den extra längden kommer att hjälpa dig att installera bromsstyrningen bekvämt.
3

Anslut den vita fyra fronter kontakten i sele adaptern. Endast den ena änden av selen ska passa.
4

Anslut den andra änden av selen adaptern i baksidan av bromsen styrenheten.
5

Sitt i förarsätet och placera fästet för bromsen regulatorn så det är inom räckhåll och ur vägen för dina ben eller andra hinder. Se också till att bromsen controller läge inte hindrar in och ut ur bilen. Placera konsolen på plats och markera hålen för sina fästskruvar.
6

Borra hål för skruvarna och montera fästet i plasten trim av instrumentpanelen med hjälp av de medföljande skruvarna och en Phillips- skruvmejsel. Anslut bromsen handkontrollen till konsolen.
7

Anslut trailern till fordonet och testa bromsljus och broms anslutning. Har en assistent klocka för lamporna att tändas.
8

Dra vagnen sakta och justera känsligheten bromsstyrningen enligt tillverkarens anvisningar och dina önskemål.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86810.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.