Hur man programmera en OBD2

infördes i mitten av 1990-talet, fungerar OBD2 i bilen som gränssnitt mellan bilens motor och bilens dator. OBD2 står för omborddiagnos, och det tog inte lång tid för dem som är intresserade av att skapa hästkrafter för att inse att de kunde programmera en OBD2 för att öka motorns prestanda. Idag, omprogrammering en fordonsdator med din OBD2 är så enkelt som att koppla in en OBD2 scanner. Saker du behöver
OBD2 programmerare
Visa fler instruktioner
1

Köp en OBD2 scanner som en Diablo Sport Bully Dog eller SCT.
2 < p> Lokalisera OBD2-porten på din bil. Det är en svart port vanligtvis placerad under instrumentbrädan. Det handlar om 2-inches i längd och har flera fyrkantiga lådor inne i porten. Dessa accepterar stift på OBD2 kontakten. Anslut OBD2 scanner kontakten i OBD2 porten.
3

Vrid tändningsnyckeln på men inte starta bilen. Du vill att dina streck lampor att lysa. Detta gör det möjligt för OBD2 att justera datorns inställningar utan bilen igång. Om bilen är igång när du gör ändringarna, kan det skada din motor.
4

Välj en inställning från den tillgängliga listan. Till exempel, om du vill att ekonomin, kan du välja en ekonomi inställning som kommer att hjälpa dig att spara bränsle. Om du vill ha prestanda, kan du välja en prestanda inställning som kommer att öka hästkrafter.
5

Välj uppladdningen knappen för att programmera om OBD2. Vänta tills OBD2 programmeraren säger du att det är gjort innan du stänger av din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85806.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.