Hur lägga till fler hästkrafter till min Integra

Den Acura Integra tillverkades 1994-2001 och var och är fortfarande en populär och utmärkt utgångspunkt för en snabb, modifierad japanska sport kompakt bil. Det finns flera sätt att få mer hästkrafter från en Integra motor, oavsett om det är en vanlig motor eller den mer kraftfulla VTECH motor. Saker du behöver
Full butik med specialiserade verktyg för fordonsindustrin arbete
Acura Integra prestanda kataloger
Visa fler instruktioner
1

Installera en kall luftintaget. En av de första och vanligaste knep för att få mer makt från din Integra är installationen av en kallare luft intag, såsom en från Greddy. Motorer trivs på kall, tät luft, så ersätter rutan lager luften med en kon-filter och större intag slangen kommer att ge en omedelbar effekt vinst.
2

Installera en större diameter, mer lättflytande utsug i stället för den mindre diameter lager avgaserna från den katalytiska omvandlaren till slutet av avgassystemet, även känd som en "halvsats" avgaser. Ju snabbare du kan få spenderat avgaserna ut ur motorn, desto mer potentiella kraft du kan få ut av det.
3

Installera en 4-2-1 header i stället för lager restriktiva grenrör. Lager fördelare massproducerade, med grov gjutning som kommer i vägen för smidig luftflöde samt mindre än optimala utblåsningspassager. Byte av lager grenröret med en rörformad en kommer att tillåta avgaser att lämna motorn snabbare och mer effektivt. (Se Resurser 1)
4

Uppgradera chipet stock dator med en prestanda chip som en från Automotive Concepts. (Se Resurser 2) En föreställning chip kommer att kalibrera din bränsle och gnista leverans för mer hästkrafter.
5

turbocharge eller överladda motorn. Ett av de mest effektiva metoderna för att få en betydande mängd av hästkrafter från din Integra är genom att installera en turbo eller en kompressor. Båda dessa metoder tvinga mer luft för att gå igenom din motor snabbare, ökande makt. Det bör dock noteras att detta är en dyr modifiering att utföra, vanligtvis kostar minst flera tusen dollar, och bör utföras av en professionell butik med erfarenhet av att arbeta på Acuras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95124.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.