Hur man tar bort en ljuddämpare Ring i en Dodge

På en Dodge Ram pickup utrustad med en Cummins turbodiesel, det finns en liten ljuddämpare ring monterad på turbo kroppen som hjälper till att tysta ner ljudet turbo fabrikat. Inte alla håller med om att ta bort ljuddämparen ringen kommer att lägga hästkrafter till din motor, men det kommer att göra turbon låter starkare än lager, som många människor finner önskvärda för sitt gnällande, slingrande ljud. Saker du behöver
skruvmejsel
låsringstången
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och leta reda på turbon på motorblocket. Detta är på passagerarsidan av motorn, nere vid grenröret mot baksidan av motorblocket.
2

Skruva slangklämmorna som håller fast turbon till intaget rörledningar med skruvmejsel, Dra sedan intaget rörsystemet tillbaka så att du har tillgång till insidan av turbo.
3

Leta ljuddämparen ringen på insidan av turbo. Detta är beläget precis framför fenorna på insidan av turbo, och hålls på plats av en snäppring. Använd låsringstången att ta bort låsringen från turbon, dra sedan ljuddämparen ringen ut med händerna.
4

tillbaka intag rör till turbon med skruvmejsel och stäng huven och starta motorn. Kontrollera att allt är igång ordentligt, och du bör också höra ett ökat ljud från turbon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95192.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.