Hur man utrusta en Chevy Equinox för Jolle Bogsering

Din jolle har samlat damm för länge och du vill få ut det i öppet vatten där det kan fånga några vågor, vind och eventuellt även ett par fiskar. Bara en sak står i din väg: Din Chevy Equinox har ingen dragkrok. Med några verktyg, rätt delar och en timmes arbete, men du kan få din jolle riggad på en trailer och vara på väg till en helg i sjömanskap. Saker du behöver
Momentnyckel Skruvmejsel
Dragkrok
Ball mount
Ball
Trailer
Jolle
Visa fler instruktioner
förvärva delar och verktyg
1 dragkrokar kommer i olika storlekar, former och kapacitet.

Forskning din Chevy Equinox specifikationer för att lära sin dragkapacitet. Chevrolets hemsida listar de maximala bogsering kapacitet för vardera av de fyra Dagjämningar tillverkas för årsmodell 2011. Medan de flesta jollar är ljus, är det bra att veta bilens förmåga innan du fäster en hake, trailer och båt.
2

Välj ett ryck typ för din Chevy Equinox. Stilen i lås, vilken typ av ram som den erbjuder, och dragkapacitet på dragkroken är viktiga faktorer att tänka på före installationen.
3

Beställ delar som krävs för att installera ditt problem. När du har bestämt vilken typ av Hitch du vill, beställa den och de verktyg som behövs för att installera det. För de flesta missöden det inte att vara nödvändigt att borra några hål i din Chevy Equinox. De flesta missöden kommer att installeras med samma monteringsalternativ, men om du köper ett skumt som inte är avsedd för ditt år, märke och modell du kommer sannolikt att behöva modifiera krok eller borra nya skruvhål för att fästa skumt.


Montera dragkroken
4

Ta mitten locket på din Chevy Equinox är tillbaka stötfångaren. Du kommer att ersätta det när din Hitch är färdiginstallerat.
5

Placera skumt i position och matcha bult-hålen på skumt med bulthålen på Chevy Equinox. Detta kan kräva en hjälpande hand eftersom missöden är tung.
6

Skruva skruvarna som följde med skumt i de förborrade hålen med en borrmaskin. De flesta Chevy Dagjämningar kommer att ha två hål för skruvar i mitten av stötfångaren och en i varje ände, installera skruvarna i mitten först. Använd en momentnyckel för att applicera rätt moment.
7

Installera bollen mount och boll på dragkroken. Bollen fäste och boll kan tas bort och lagras när släpvagnen inte används. Addera Connect Trailer
8

Anslut trailern till bollen mount. För en liten släpvagn som används för att bogsera en jolle, blir det lätt för en person att lyfta släpet och sänka öppnandet av "huven" på bollen av trailern mount på din Chevy Equinox.
9 < p> Anslut ledningarna från trailern till Chevy Equinox. Ledningarna kommer att göra det möjligt för broms och blinkers för att arbeta på släpet när du aktiverar signalerna i din SUV.
10

Inspektera blinkers och bromsar för att säkerställa att alla lampor på rätt sätt arbetar med jolle trailer . Denna uppgift kommer att kräva en andra person. En person kommer att driva de signaler i Chevy Equinox medan den andra personen står bakom fordonet för att konstatera att de fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86651.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.