Hur du anpassar en Buick Regal GS

cruising runt stan i en Buick Regal GS innebär att du kör en medelstor sedanmodell som är avsedd att vara en förfining i stil. Genom åren Regal har gjorts om flera gånger. Det började livet som en lyxig bil, förvandlades till en NASCAR konkurrent och har nyligen förfinats åter in i ett fordon som har utformats för att passa behoven hos medelklassen. På grund av detta, är Regal saknas vissa förbättringar som skulle kunna öka den dragningskraft på fordonet. Saker du behöver
DVD nackstöd monitor
DVD spelare
GPS tracker
Buick Regal bodykit
Visa fler instruktioner
1

Installera en i -dash DVD-utrustad stereo med DVD-skärmar i nackstöden i förar-och passagerarsätet. Regal är en fyra-dörrars sedan, vilket innebär att den är utformad för passagerare. Men DVD nackstöd skärmar är inte en fabrik alternativ som de är på många mellanstora SUV fordon. Med skärmar kan hålla barnen sysselsatta på långa resor. Mest bil stereo installatörer har dvd nackstöd skärmar som ett installationsalternativ.
2

Installera en GPS-tracker. En GPS (global positioning system) kan ge dig turn-by-turn anvisningar, hitta dig när du bryta ner och även erbjuda upp attraktioner i de områden där du reser. Detta kan byggas in i DVD stereoanläggning du installerar eller kan vara ytterligare en enhet installeras och underhålls av företag som OnStar. De flesta högre prisklasserna lyxbilar erbjuda detta som standard eller tillval. Den Regal erbjuder inte detta. Om du kontaktar tillverkaren av GPS-enheten du är intresserad av, kommer de att berätta för dig var du kan få det installerat.
3

Installera ett bodykit. En kropp kit ersätter stötfångare, fendrar, huva och sketcher sida för att ge din bil ett nytt utseende. Detta är ett bra sätt att göra din lyxbil ser mer ut som en sportbil. Detta är ett bra alternativ om du vill göra din Regal ser mer ut som 1980-talet NASCAR modellerna. Body kit kräver färg och kan flämtade och installeras av anläggningar kropp reparation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95175.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.