Custom Car Paint Idéer

Egen bil entusiaster har varit kända för att skräddarsy allt från fjädring och hjul till det inre och motorer i sina bilar. Men sanna anpassade bilentusiaster måste ha en anpassad färg jobb. Den anpassade billack industrin växer, med en obegränsad kombination av färg färger och typer att måla på din bil. Solid Colors

Custom billack behöver inte vara flera olika färger eller har grafik över att betraktas anpassade. Det finns flera eftermarknaden färg alternativ om du vill ha ett fast jobb färg färg som bilen fortfarande står ut från mängden. Candy färg är mycket populärt för användning på enfärgad anpassade bilar. Att måla en bil med godis färg, det finns en speciell färg som används som involverar flera steg och produkter som inte används i vanlig billack. Candy färg ger en bil en mycket djup utseende lack, nästan som om man kunde nå i färgen med handen.

Platta färger, en gång populära med Hod-rodders, blir populära igen. Svart är den vanligaste platt färg används. En speciell flackare medlet används i färg och klarlack för att göra färgen ser tråkigt, nästan som en tavla.
Specialty Paint

Med dagens teknik, flera nya typer av anpassade billack har drabbat marknaderna under de senaste åren. I slutet av 1990 gjordes en färg uppfanns för bilar som de flesta människor kallar för "Chameleon" paint. Denna färg finns i flera olika nyanser, men varje ändrar färger. En nyans har en bas av grönt, men när tittade på från vissa vinklar, ser färgen lila eller blå. Chameleon färger finns i färger som förändras antingen två eller tre nyanser inom en lack.

Annan ny färg för bilar är krom färg. Chrome färgen är inte ny, men nu kan målas på en hel bil, inte bara trim. Det är mycket dyrt och inte hanteras av de flesta lokala måla butiker.

Några mycket speciella färger finns med egenskaper som du kanske aldrig trodde var möjligt i en billack. Det finns en färg som visas off-white i solljuset men lyser i mörkret. En annan färg finns i solida färger som ändras vid upphettning. När sprutas på motorhuven på en bil, värmer motor huven och den ändras färger. Denna färg kan användas för att måla bilder som ändrar färg när den är i direkt solljus. Ingen anpassad färg jobb är mer erkänd än en grafisk lack
Graphics

. Anpassade målare anses konstnärer, de kan måla allt från linjer och former till full konst väggmålningar på en bil. Du kan ha dina favoritfärger målade i olika mönster på din bil. Du kan också ha ett självporträtt eller annan bild som målas på din bil. Många anpassade grafiska måla jobb inkluderar Fantasy väggmålningar med dödskallar, drakar eller rök-liknande bilder i flera olika färger.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83217.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.