Hur kan jag förbättra gas körsträcka med Tornado?

Med stigande gaspriser och en ökande förståelse av miljöfrågor, är förarna söker sätt att förbättra bränsleeffektiviteten. Naturligtvis har detta lett till en anstormning av tillbehör som hävdar att förbättra ett fordons gas körsträcka. Ett av dessa tillbehör är Tornado Air Management-enhet, som fäster vid luftintaget på din bil. Skaparna av Tornado enhetens påståendet att den resulterande virveln av virvlande luft förbättrar förbränningen i motorn, vilket ökar dess effektivitet och bränsleekonomi. Saker du behöver
Skruvmejsel
Liten skiftnyckel eller tång (om nödvändigt)
Visa fler instruktioner
1

Park bilen, stäng av motorn och öppna huva. Om motorn är varm, kanske du vill låta den svalna innan du installerar Tornado enheten Air Management.
2

Leta slangen luftintag i motorrummet. Detta är en stor gummi eller plast slang som går från luftfilterboxen till spjällhuset. Slangen är vanligtvis ribbad så att den är böjbar. Om du har problem med att lokalisera slang, kolla din instruktionsbok för en motor diagram som kan vara till hjälp.
3

Koppla slangen luftintag på änden närmast luftfiltret lådan. Du behöver antingen en skruvmejsel eller en liten skiftnyckel för att lossa klämman som håller slangen på plats. Den exakta verktyg behövs beror på vilken modell av bil du äger.
4

in Tornado enheten i öppningen i slutet av luftintaget slang. Se till Tornado enheten passar tätt och säkert i slangen. Om Tornado enheten är för liten för att passa tätt i slangen, kan du behöva gå det för en lite större enhet.
5

Anslut slangen luftintag tillbaka på luftfiltret och dra åt den klämma. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84477.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.