Hur öka hästkrafter på min 1999 GT Mustang

Även om 1999 års Mustang GT var utrustad med en hög-hästkrafter 4,6-liters motor, det inte har samma hästkrafter utgång som den nyare S197 Mustang GT eller direkta injektioner som är tillgängliga på 2011 Mustang GT. Men som med de flesta bilar är utrustade med en ECU (elektronisk kontrollenhet), kan 1900 Mustang GT få mycket högre hästkrafter med några eftermarknads bolt-on delar och en dator justering. Saker du behöver
Kall-luftintag
Aftermarket spjällhuset
Headers
ECU tuner
Visa fler instruktioner
1

Ta beståndet luften -intag box och installera en kall-luftintag kit. En kall-luftintaget kit minskar luft begränsningar och tillåter mer luft in i förbränningskammaren. Den ytterligare luften bidrar till att förbättra motorns verkningsgrad vid förbränning av bränsle. Enligt K & N Filter, kan en kall luftintaget ökar hästkrafter vid 10.07 hästkrafter på Mustang 4,6-liters GT.
2

Installera en större spjällhus. Den kalla luftintag ansluter till spjällhuset. Strypningskroppen dikterar hur mycket luft tillåts passera in i förbränningskammaren. När en kall luftintaget är installerad, blir spjällhuset en flaskhals. Uppgradera till ett spjällhus med ett stort intag borrning kommer att förhindra att detta händer. Enligt BBK Performance, kommer en större spjällhus öka hästkrafter mellan sju och 12 hästkrafter.
3

Ta bort grenrören lager avgaser och installera en uppsättning av avgassystem rubriker. Grenrör är en serie av rör som sträcker sig från motorn huvuden och samla upp i ett enda rör som ansluter till avgaserna. Till skillnad från ett avgasrör, är rubriker "trimmad" att producera hästkrafter eftersom varje rör på en header är det samma längd. Headers tillåter gas ångor lämnar motorn på ett snabbare sätt, så att du kan dra nytta av ökad luftflödet in i motorn.
4

Köp en ECU flash tuner. ECU är i grunden Mustang dator och ECU övervakar allt från gnista till bränsleblandningen. När du lägger till delar som en kall-luftintag kit, spjällhuset och rubriker, kommer datorn vet inte hur man ska reagera. Detta gör att datorn för att slå på "check engine" light. En blixt tuner kalibrerar datorn att dra full nytta av de bolt-on uppgraderingar och ökar hästkrafter över hela linjen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84079.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.