DIY Mesh Grille

Oavsett om du har en vintage Chevy eller en sen modell Jaguar, en mesh galler kan ge din bil ett helt nytt utseende. Du kan få jobbet gjort på en anpassad bil affär eller bara göra det själv som en helg projekt. Mesh galler material är allmänt tillgängliga i aluminium, krom och rostfritt stål. Metallnät blad kommer också i en mängd olika stilar, inklusive vävt eller perforerade, eller former som diamant, sexkantiga och ovala. Utbyte eller installation innebär vanligtvis en viss mängd av mätning, kapning och borttagning av befintliga plastplattor och ventilationsöppningar. Saker du behöver
Måttband
Mesh galler material
Marker
Tjocka skyddshandskar
Skyddsglasögon
Avbitartång
Gummiklubba
Wrench

Visa mer instruktioner
1

Mät den yttre delen av den befintliga grillen locket från början till slut. Kör måttband över toppen av gallret locket för att bilda en rak linje i stället för att mäta kurvan av omslaget. Mät det vertikala avståndet mellan gallret området också. Mest galler maskor kommer i set dimensionering som 12 inches med 36 inches, så välj en storlek som är något större än dina mått i händelse av skärande fel.
2

Välj en särskild utformning av nät som passar din smak för fordonet du vill ändra. Titta på butiker auto utbudet i ditt område eller handla online på försäljningsställen som Custom Grillar för att se de olika mesh stilar.
3

Öppna huven på din bil för att komma åt skruvarna som håller grillen locket på. Använd en skiftnyckel för att ta bort skruvar och muttrar och placera locket och hårdvara åt sidan.
4

Skjut plastkåpan utanför gångjärnen och placera den på en plan yta. Placera nätmaterial ovanpå plastkåpan och markera konturen. Inkludera konturer för bulthål. Sätt på tjocka skyddshandskar och skyddsglasögon. Använd en lämplig uppsättning avbitare för att klippa längs gränsen av nätet. Kassera oanvänd mesh.
5

Hammer ned vassa kanter metallnät med en gummihammare. Se till att inte skada eller buckla den platta delen av maskan.
6

Installera den nya mesh galler på insidan ramen antingen direkt eller med hjälp av befintliga insatser. Fäst med bultar och sedan tillbaka gallret locket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86499.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.