Hur man gör en hydraulisk lyft

En hydraulisk hiss är en komplicerad mekanism som kräver en del arbete och kunskap att bygga. Men hur lång tid det kommer att rädda dig och hur mycket arbete det kan producera när färdiga är väl värt ansträngningen. Om du har någon mekanisk kunskap och rätt utrustning, är det ett projekt som kan monteras på ett par eftermiddagar. Saker du behöver
Hydraulisk lyftarm
Hydraulpump
Hydrauliska slangar och klämmor
fläns med skruvar
Ledningar och omkopplare (kan komma med din pumpenheten) katalog Metal drill
Metal såg
Visa fler instruktioner
1

Installera lyftarmen eller hydraulisk cylinder på ett stag mekanism. Denna mekanism måste vara stark nog att klara trycket av vad det är du ska lyfta. Gör en från en 1/2-tums stål eller järnplåt, och borra upp hålen för att fästa och montera hydraulisk lyft genom limning dem till hårdvaran. En hårdmetall bit borr eller high-speed metal borr krävs för denna uppgift.
2

Montera den hydrauliska armen till bottenplattan med hjälp av vikt-testade bultarna. Detta kommer att vara din svagaste länken i församlingen, så använd högkvalitativt stål bultar som tål kraften och betona din hiss kommer att producera.
3

Fäst hydraulslangarna till cylindern armen . Det bör stängas, kolven infälld i armen, under fastsättning slangar till de två anslutningarna på vardera sidan av armen. Om din cylinder har en installationsmanual, följ den noggrant.
4

Installera pumpen motor och pump reservoar genom att koppla upp dem till hydraulslangarna. Dessa fäster på båda ändar av den hydrauliska pumpmotorn. Var noga med att slangarna är ordentligt anslutna.
5

Wire motorn till en strömkälla. Många pumpmotorerna kan köras från ett bilbatteri. Om du har en annan strömkälla, anslut den följer deras anvisningar. Koppla motorn till den negativa polen för att jorda kabeldragning. Anslut sedan den röda tråden, eller strömkabeln, och gröna kablar från motorn till växeln. Anslut batteriets röda tråd eller positiva till omkopplaren. Följ dina diagram byta ledningar. I allmänna termer, skapar du en enkel krets med strömbrytaren.
6

Montera motorn på din bil eller traktor, eller annan enhet som du använder hissen. Detta kommer att variera beroende på vilken typ av hissen du bygger, men för alla ändamål, motorn bara behöver vara ur vägen för hissen. Det kan skruvas till en hiss bar eller monteras på en enkel vedlåren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83084.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.