Hur öka Hästkrafter Med en Supercharger

Kompressorer erbjudande extra hästkrafter på en säkrare nivå än turbo eller andra typer av makt boosters. De är tillgängliga för de flesta varje bil och kan installeras på några timmar för en omedelbar ökning av hästkrafter och motorns effektivitet. Instruktioner
1

Skriv ner all information om ditt fordon och motor. Detta bör innefatta märke, modell, år, motortyp, storlek och uppgift om eventuella andra ändringar som redan har gjorts på fordonet.
2

Forskning kompressor tillverkarna att hitta en som gör kompressorer för din bil och motortyp. Några av de mest välkända tillverkare inkluderar ProCharger, Squires och Stillen.
3

Bestäm vilken typ av kompressor du vill. Detta skulle kunna vara positiv förskjutning kompressor eller en Rotrex kompressor. Det senare är lättare på din motor och möjliggör en mer kontrollerbar uppbyggnad av makten.
4

Kontakta lokal bil service och anpassade butiker för att få priser på delar och montering i fall du inte kan installera laddningskompressorn själv. Jämför dessa priser med priserna på nätet erbjuds av tillverkarna ovan eller rekommenderas av lokala servicepersonal. Se till att inkludera kostnader för frakt och erbjudna garantier.
5

överväga olika garantier, returer och återbetalningar tillgängliga från både tillverkare och auto butiker del. Fråga om eventuella garantier från den butik som ger din installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82887.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.