Placering av Jeep Wrangler högtalarkablar

Innan du installerar en ny radio eller ny uppsättning högtalare i en Jeep Wrangler, bekanta dig med kabeldragning. Färgen på ledningarna varierar från år till år i Jeep Wranglers, men ledningarna är densamma. Det finns två högtalare monterade på instrumentpanelen och två högtalare anslutna till den bakre störtbåge. Högtalarkablarna körs direkt från högtalarna till radion, som är monterad på mitten instrumentpanelen. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Skiftnyckel
Jeep Wrangler bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

bort den tunna plasten panelen längst upp på instrumentpanelen, mot vindrutan, genom att dra den gratis med fingrarna. När bort, kommer du att se toppen av radion.
2

Ta bort de två skruvarna på toppen av radion med en stjärnskruvmejsel.
3

Tryck nedåt på toppen av askkoppen med fingrarna för att öppna den. Lossa skruven med en stjärnskruvmejsel. Ta bort askkoppen.
4

Ta en stadig del av centrala instrumentpanelen med händerna och ta bort den från resten av instrumentpanelen. Centret instrumentpanelen är den del som täcker radion.
5

Ta bort de två skruvarna som håller radion på plats med en skiftnyckel. Delvis bort radion genom att greppa den med händerna och dra ut det ur sitt fodral. Ta inte bort det helt, eftersom du kan bryta ledningar. Färgen på högtalarkablarna varierar från år till år i Jeep Wrangler. Gå igenom bruksanvisningen eller reparationshandbok för att bestämma färgen på högtalarkabeln för din Jeep Wrangler. Trådarna löper från radion direkt till högtalarna, som är monterade på instrumentpanelen och den bakre störtbåge.
6

Ta bort skruvarna på högtalarna instrumentpanelen med en stjärnskruvmejsel.

7

bort Delvis högtalarna genom att dra dem ur instrumentpanelen. Ta inte bort dem helt, eftersom du kan bryta ledningar.
8

Ta bort skruvarna på de bakre högtalarna störtbåge med en stjärnskruvmejsel.
9

bort högtalarna hand från störtbåge för att exponera ledningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86438.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.