Hemlagad RAM Air Kit för en 1995 Camaro V8

Den 1998 Chevrolet Camaro med 5.7L V8-motor är ett mer-än-kapabla street-legal racerbil. Dess stora åtta-cylindrig motor driver ut 305 hästkrafter vid hjulen, driver den från 0 till 60 mindre än nio sekunder. Om 305 hästkrafter räcker inte, kan du lägga ca 15 extra hästkrafter till Camaro motorn genom att installera ett RAM luftintag. Saker du behöver
V8 Camaro RAM luftintag kit
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Vrid Camaro motor och koppla bort sin negativa batteri kabel.
2

Koppla de två sensorer som är anslutna till beståndet luftintaget. Helt enkelt dra ut sina kabelhärvor.
3

bort slangklämmorna på båda ändarna av beståndet luftintaget och dra ut den ur bilen. Dra klippen av radiatorn lucka och ta bort det.
4

Ta bort clipsen som håller locket på luftfiltret och ta bort kåpan. Ta bort de fyra skruvarna som håller filtret på fender väggen med spärr, och ta bort hela filtret rutan.
5

Anslut silikon slang till spjällhuset och skruva åt slangklämman med skruvmejseln . Anslut kolven röret luftintaget till den andra sidan av silikonslang och dra dess slangklämma.
6

Placera konen rammluft filtret på den öppna änden av kolven luftintaget röret och fäst den genom att åtdragning av slangklämman.
7

Anslut den runda, luftmassemätare i den runda porten på RAM luftintag röret och anslut dess kablage. Sätt i den lilla, temperaturgivare i den sista porten på RAM luftintag röret och anslut dess kablage.
8

Placera kylaren täcker tillbaka på kylaren, placera klippen på plats för att säkra den. Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86436.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.