Hur man ansluter Kicker Högtalare Bilstereo

Kicker högtalare finns i en mängd olika former, storlekar och effekttålighet. Dessa högtalare är utformade för att ge maximal prestanda. Detta är mycket viktigt för att ha en stor ljudsystem. En annan viktig del i ett bra ljudsystem är korrekt installation.Connections på varje komponent kan göra eller bryta ett ljudsystem. Ansluta högtalare Kicker ljud är inte särskilt svårt. Allt som behövs är några verktyg och en timme eller två, beroende på hur många högtalare ansluts. Saker du behöver
sidavbitare
Avbitare
Visa fler instruktioner
1

Titta på Kicker högtalare och räkna anslutningarna på baksidan av högtalaren . enkel talspole högtalare har två terminaler, och dubbel talspole högtalare har fyra terminaler.
2

Strip 1/2 tum av isoleringen bort av en grupp av högtalarkablar. Dessa ledare är vanligtvis grupperade i par, en positiv och en negativ. Varje grupp går tillbaka till en annan kanal på radion eller förstärkaren. Vara noga med att använda en grupp per högtalare.
3

Anslut en av de positiva högtalarkablarna från förstärkaren eller radion till den positiva polen på Kicker högtalare. Anslut en av de negativa högtalarkablarna från förstärkaren eller radion till den negativa polen på Kicker högtalare. Om detta är en enkel talspole högtalare, då denna högtalare är gjort och du kan upprepa proceduren på nästa talare. Fortsätt tills alla högtalare är anslutna. Om detta är en dubbel talspole högtalare, gå till nästa steg.
4

Välj en andra grupp av högtalarkablarna och anslut en positiv tråd till den andra positiva högtalaren terminal.Connect den andra negativa högtalarkabeln till den andra negativa högtalarkontakten. Detta ansluter varje talspole till en separat kanal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84422.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.