Hur man installerar Hitches & Lägre Avgassystem

En dragkrok är ett sätt att på ett säkert sätt ansluta en trailer till ett dragfordon, såsom en bil, minibuss, pickup eller SUV. Med tillägg av en dragkrok, kan en bil bli mer mångsidig genom att öka sin lastkapacitet. En dragkrok är monterad på undersidan av den bakre delen av dragfordonet med hårdvara medföljer hitch. Ibland tillfälliga avlägsnandet av vissa fordonskomponenter, t.ex. avgassystemet, kan vara nödvändigt att göra plats för att installera skumt. Saker du behöver Sida 2 fordonsindustrin ramper Sida 2 stoppklossar
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

tillbaka bilen på en uppsättning av bil ramper och dra åt parkeringsbromsen. Blockera framhjulen. Slå av tändningen och låta avgasrören svalna.
2

Skjut under bakre delen av fordonet och leta reda på avgasröret och ljuddämparen. Höj ljuddämparen något genom att trycka upp på undersidan av den. Skjut gummi isolator på ljuddämparen bort av det krokformade änden av avgassystem hängare på undersidan av fordonet. Låt ljuddämparen och avgasröret hänga ner ur vägen.
3

Lokalisera fabriken borrade hål i botten av rambalkar i fordonet. Sätt skumt fästskruvar genom bulten förstärkning blocken. Sätt i bultarna och block genom större tillgång hålet i ramen, sedan fiska de gängade ändarna av bultarna genom fabriken-borrad skumt fästhål i ramen. Se till att bulten blocken sitter flush på undersidan av ramen järnväg.
4

Höj skumt på plats på undersidan av fordonet, och se till att skruvarna i ramen sticker ut genom hålen i skumt monteringsflänsar.
5

Säkra skumt genom att placera låsbrickor på expanderbultarna ändarna, sedan gängning nötter på plats för hand. Dra åt skruvar och muttrar med en socket insatt på änden av en momentnyckel. Dra åt till det moment som anges av skumt tillverkaren.
6

Lyft upp på avgasröret och ljuddämparen, skjut sedan hålet i gummi isolator genom den krökta änden av avgassystem hängare. Ta bort stoppklossar och köra iväg av ramperna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86370.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.