Hur man målar Auto Trim

Många fordon kommer från fabriken med snygga paint jobb men tråkig, omålad svart eller grå klädsel. Den tråkiga trim brukar finnas på speglar, fönster, den nedre delen av den främre och bakre stötfångare samt fotsteg eller avsats nedanför dörrarna. Måla dessa delar kan ändra hela utseendet på ett fordon. Saker du behöver
sandpapper (300 och 800 grit) Maskeringstejp och paperWax och fett removerRagAutomotive primerAutomotive paintAutomotive klarlack måla
Visa fler instruktioner
1

Sand alla trim bitar för hand med 300 grit sandpapper. Med hjälp av en slipmaskin fungerar inte eftersom de trim bitar är för små och har profilerade former. Sand alla bitar använda igen 800 sandpapper. Sand tills bitarna är repig och smidig.
2

Torka alla de slipade trim bitar med en trasa och vax och fett remover för att rengöra och ta bort eventuellt damm. Placera maskeringstejp längs kanterna av trim bitar och lägg papper under tejpen på målade ytor i bilen för att skydda lacken från overspray.
3

Spray två tunna lager av primer på de slipade trim bitar. Låt primern torka.
4

Måla ett tunt lager färg på varje trimningsstycke och låt den bli klibbig och nästan torr innan annan jacka. Två eller tre tunna lager bör räcka.
5

Spray två eller tre lager klarlack måla ovanpå den helt torkad färg. Låt klarlack för att torka i 30 minuter innan du tar bort maskeringstejp och papper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83189.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.