Hur man installerar en Pro Comp Add-A-Leaf

Om ditt fordon är slapp på grund av en överbelastad suspension, installera en Pro Comp Add-A-Leaf, vilket är en extra bakre bladfjäder som är installerad på botten av bladfjäder pack. Pro Comp tillverkar Add-A-Bladfjädrar för praktiskt taget alla fordon. Slutför installationen själv, spara pengar och dra tyngre laster utan hängande problem. Saker du behöver
Golv jack
Jack står (2) katalog Lug nut skiftnyckel
Wrench in
C-klämmor (2) katalog Hammer
Visa mer Instruktioner
1

Ställ fordonet på en plan yta, se till att fordonet är i parken och tryck ned parkeringsbromsen.
2

Skjut en domkraft direkt under bakaxeln . Placera domkraft i mitten av axeln. Lyft fordonet tillräckligt hög så att de bakre däcken kan avlägsnas. Placera en pallbock på varje rambalk att stödja vikten, sedan sänka bilen på pallbockar.
3

Lossa muttrarna från däcken med en klack skiftnyckel. Ta bort däcken från bilen.
4

Sakta höja fordonet med domkraft nog att lindra spänningen från bladfjädrar. Starta inte lyfta bilen av domkraften står.
5

bort bultarna som håller bladfjädrarna till axeln med en skiftnyckel på båda sidor av fordonet. Ta bort U-bultarna från fordonet.
6

Place C-klämmor på varje ände av bladfjädrar, och dra åt dem med handen. Knacka inriktningsstiftet med en hammare för att lossa förpackningen bladfjädern. Inriktningsstiftet är tappen placerad på den övre delen av bladfjädern pack, direkt i centrum.
7

Ta bort C-klämmor från bladfjädern.
8 < p> Skjut Pro Comp Add-A-bladfjäder på botten av bladfjädern förpackningen.
9

Upprepa steg 6 till 8 till den motsatta bladfjädern.
10 < p> Installera Bladfjädern förpackningar in i fordonet. Thread U-bultarna runt axeln med de gängade ändarna pekar upp mot dig. Placera metallen fästet på de gängade ändar, och trä bultarna på ändarna. Dra åt bultarna med en skiftnyckel.
11

Byt däcken och dra åt muttrarna med en klack skiftnyckel. Lyft fordonet med domkraft tillräckligt hög för att ta bort domkraften. Sänk bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86016.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.