Hur Skjut en Cummins 5.9 Bränsle Plate

Bränslet plåten kan skjutas i alla 12-ventil Cummins-motorer. Den 12-ventil motorn använder en bränslepump som styrs av bränsle plattan. Plattan är utformad att glida för att öka eller minska mängden bränsle som levereras till injektorerna. Du kan öka hästkrafter i din Dodge Cummins genom att skjuta plattan framåt mot fordonets front. Sliding plåten vid fordonets bakre del kommer att minska mängden bränsle. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort luftintaget från motorn. Intaget är placerad på toppen av motorn. Följ inloppet från turbon om du inte kan hitta insugningsröret. Det är den metall fäste som är bultad till motorn.
2

Ta bort de fem skruvarna som håller fast insugningsröret till motorn med hjälp av en 10 mm hylsa och ett spärrskaft. Avlägsna insugningsröret vid motorn. Detta gör att du kan komma åt skruvarna på locket till bränslepumpen. Addera 3

Leta locket bränslepumpen under insugningsröret monteringsläge. Det ligger på sidan av motorn på förarsidan. Injektorn linjerna ansluter alla till pumpen. Injektorn linjerna är guld i färg. Den locket är ungefär fyra inches lång och tre inches bred och hålls till pumpen med fyra bultar.
4

Ta bort skruvarna som håller fast locket till pumpen med en spärr och uttag. Ta bort locket från pumpen att visa bränslet plattan. Bränslet plattan hålls inne i huset med två skruvar, en på varje sida.
5

Lossa skruvarna som håller fast bränsle plattan till huset med hjälp av en platt skruvmejsel. Skruvarna behöver inte tas bort. Skjut bränslet plattan mot framsidan av motorn och dra åt skruvarna.
6

tillbaka locket och dra åt skruvarna med ett Ratchet och uttag. Sätt tillbaka insugningsröret och dra åt skruvarna med en spärr och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95603.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.