Hur man använder Aeroquip

Eaton är en internationell makt och vätska kontroll företag som fokuserar sin uppmärksamhet på de slangar, kopplingar och kopplingar som förbinder vätska, elektriska och distribution rader av stora industriella och privata delar. Aeroquip, en uppdelning av Eaton Company, utvecklar hydrauliska kopplingar och slangar för industrin, prestanda och flygindustrin. Hur du använder Aeroquip beror på tillämpningen. När du söker efter en bättre slang och kontakten på den utrustning du lita på, leta efter Aeroquip namn när du vill ha de bästa delarna för att bygga eller fixa maskiner som kräver ett bättre sätt att flytta vätskor inom varje maskin. Saker du behöver
Hydraulsystem (er) katalog Slang diameter (er) från Fitting storlek (ar)
Visa fler instruktioner
1

Undersök din utrustning. Byta skadade slangar och kopplingar eller bygga ny kapacitet och linjer lättnad att driva maskinen du arbetar med är hur man använder Aeroquip. På arbetsutrustning med dåliga slangar, bestämma slangtyp (gummi, plast, flätat linje), diameter och storleken på beslagen de ansluter till. Skriv ner de storlekar och typer av alla hydraulslangar du behöver när du undersöker utrustning nya kraftsystemet du arbetar med.
2

Kontakta Aeroquip genom en av Eatons hydrauliska grupp distributörer att få i kontakt med en erfaren tekniker för Aeroquip hydraulslangar och kopplingar. För en Aeroquip distributör i ditt område, ring (216) 523-5000 och prata med Eatons helpdesk för platsen och lokala telefonnummer till en distributör i ditt område. Använd Internet för att besöka Aeroquip webbplats och söka efter en lokal hydraulisk grupp återförsäljare på nätet. Klicka på länken i resurs avsnitt av "Hur man använder Aeroquip" artikeln för att ansluta direkt till Eatons Hydraulic Group Distributör söksida. Addera 3

via telefon eller Internet, det Aeroquip distributören du når kommer att vilja veta något om den utrustning som du arbetar med. Berätta teknikern vad du vet om de delar och utrustning du behöver för att bygga eller fixa, och de kommer att ordna en lista över produkter från Aeroquip som kommer att få jobbet gjort rätt. Industrial, prestanda och flygindustrin, är detta som använder Aeroquip. Slangar, montering, adaptrar och kontroller, det är dessa delar av Aeroquip specialiserat sig i.
4

Gör ett köp av Aeroquip slangar och kopplingar. Komplettera ditt köp via din lokala hydrauliska grupp återförsäljare och utföra kontrollbesök eller skicka delarna till din arbetsplats. Hemma eller på jobbet, kan delarna lätt levereras av Eatons Aeroquip division. När du får ditt köp, kan du ta Aeroquip slangar och kopplingar ur sina containrar och anslut dem med högpresterande armaturer från Aeroquip.
5

bort gamla delar från din utrustning för att ersätta med bättre resultat Aeroquip slangar och kopplingar eller bygga en anpassad hydraulsystem som använder Aeroquip delar från Eaton. Dra åt alla dessa anslutningar med lämpliga handverktyg och vara glad att du valde att lära sig använda Aeroquip. De bästa hydrauliska ledningar och kopplingar som görs idag kan köpas från var som helst i världen från Aeroquip, en uppdelning av Eaton Company.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95025.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.