Olika sätt att anpassa din bil

Din bil behöver inte vara bara en annan bil. Det kan vara en anpassad konstverk liknar något annat på vägen. Det finns en mängd olika sätt att anpassa din bil allt från billigt och enkelt för dyrt och komplicerat. Beroende på din budget, räntor och graden av manuell aptitude, har du ett antal alternativ för att ändra din bil från sitt lager tillstånd till något alldeles speciellt. Täcker

Covers är ett billigt och enkelt sätt att anpassa din bil. Hjulsidor ge ett alternativ för människor som sparar till glänsande anpassade fälgar. Hjulsidor simulera utseendet av fälgar utan prislapp. Andra delar av din bil kan lätt göras om med omslag som dina stolen och ratten. Seat täcker ger den extra perk att skydda era platser från normalt slitage från vanlig användning. Seat täcker finns i en mängd olika utföranden, från klassiska till mer flashiga mönster såsom djurtryck.
Paint, Dekaler och grafik

En anpassad färg jobb kommer att göra din bil olik alla andra på vägen. Från måla din bil i en färg inte tillgänglig från återförsäljaren till mer avancerade anpassade måla jobb som lågor, anpassad färg jobb gör din bil något som människor kommer att märka. Men anpassade målar jobb är dyra. Det finns alternativ för människor som inte har pengar att lägga ut för en ny anpassad färg jobb. Fönsterdekaler kan göra hela ryggen fönster i en anpassad uttalande. Dessutom kan du få saker som racing stripes på din bil utan att sprita ut vad du skulle för en lack med stick på grafik.
Body Kits

Body kit ger dig möjlighet att ge din bil ett helt nytt utseende på en budget. Body kit inkluderar en mängd olika delar som sticker ut bilen till exempel stötfångare, grillar, spoilers och sidokjolar. Body kit är gjorda för ett enskilt år, modell och märke på en bil, så se till att din beställning rätt kropp kit för din bil. Body kit finns i två material:. Polyuretan (som är mer tålig men kan inte repareras) och glasfiber (som kan repareras men också känsliga för sprickbildning vid kallt väder) <
eftermarknaden prestanda delar | br>

eftermarknaden prestanda delar är inte märkbar för casual observatör, men du kommer att märka dem när du kör din bil. Oavsett vilken del du letar efter, det finns något på marknaden för att modifiera din bil såsom transmissioner, drivlinor, injektioner bränsle (som lustgas, alkohol och vatten) och bromsar. För förare som är intresserade av amatör racing krets eller bara människor som vill ha en lite mer under huven än vad som erbjuds av fabriken standarder, eftermarknaden prestanda auto delar är vägen att gå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83979.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.