Hur man tar bort självhäftande fönsterfilm

Med tiden kan din gamla fönster färgton bli grumlig, utveckla bubblor eller riva. När det händer, är det dags att byta nyans. Innan du gör, men du måste ta bort den gamla nyans. Detta kan ibland bli en klibbig, sliskig röra. Att uppmärksamma detaljer och att ta bort alla av limmet från den gamla färgton kommer att resultera i en ren och klar fönster. Vanliga material och rengöringsmedel är allt som behövs för att få detta resultat. Saker du behöver
Razor skrapa
Ammoniak
svart plastpåse
Tape
Fönsterputs
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Använd en rakhyvel skrapa för att skära den gamla nyans i hanterbara bitar. Två eller tre skär horisontellt och två eller tre skär vertikalt kommer vanligtvis att vara allt som behövs. Undvik trycker för hårt med rakhyveln. Du bara vill klippa gamla nyans, inte repa glaset.
2

Spray ammoniak frikostigt över hela ytan på gamla fönster färgton. Undvik att få sprutdimma på mattan eller dörr trim. Täck fönstret med en svart plastpåse genom att tejpa den till dörren och fönsterkarmen i 30 minuter till en timme. Under denna tid kommer ånga från ammoniak mjuka gamla nyans limmet.
3

bort plastpåsen och börja skrapa gammal nyans av med rakkniv skrapan. Börja i ena hörnet av en bit av nyans. Om limmet är fortfarande inte tillräckligt mjuk för att lätt avlägsnas, återigen tillämpa ammoniak och sätt tillbaka plastpåsen. Vänta en halvtimme och försök igen. Efter skalning alla gamla färgton off, kan fönstret rengöras.
4

Rengör fönstret av alla rester med fönsterputs. Det kan vara nödvändigt att skrapa envis lim och rester av som du går. Torka fönstret torra med hushållspapper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84042.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.