Hur man programmerar 2002 Pontiac Keyless Remote

Pontiac fordon såsom 2002 Pontiac Grand Prix och Grand Am erbjuder nyckellösa funktioner som gör låsning och upplåsning sina dörrar så enkelt som att trycka på en knapp. Spara pengar genom att programmera dina nyckellösa fjärrkontroller hemma, snarare än att ta dem till din Pontiac återförsäljare. Programmering av nyckellösa fjärrkontroller till 2002 Pontiac fordon är en enkel process som tar en till två minuter att slutföra. Instruktioner
1

sitta i förarsätet på din 2002 Pontiac. Stäng alla fordonets dörrar.
2

Leta gruppcentralen i 2002 Pontiac. Ta bort "Mall PGM" säkringen ur säkringen panelen och ställ den åt sidan.
3

Sätt i nyckeln i Pontiac tändning cylinder och vrid den till "ACC" läge. Snabbt vrida om nyckeln till "Off" läge och sedan tillbaka till "ACC."
4

Öppna och stäng förarsidans dörr. Vänta en ringklockan till ljud, vilket visar att du har öppnat bilens programmeringsläge.
5

Håll "Lock" och "låsa upp"-knapparna på nyckellösa fjärrkontroller i ca 15 sekunder. Observera att en bekräftelse signal kommer att höras efter sju sekunder, måste du vänta på en andra bekräftelse klämta innan du släpper knapparna.
6

Ta nyckeln ur Pontiac tändning cylinder.
7

Ersätt "Mall PGM" säkring i gruppcentralen av din 2002 Pontiac för att slutföra programmeringen för din keyless inresa fjärrkontrollen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95551.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.