Hur man ökar en LS1

Innan du köper en power adder såsom en kompressor för din LS1 motor, är det viktigt att veta vad som kommer att krävas för att installera de delar på din bil. Installationen av en kompressor kan åstadkommas genom en novis motor tuner, men det är oftast en bra idé att ta din tid och använda ett kit speciellt avsedd för din specifika bilmärke. När du har en idé om vad som kommer att krävas för att installera, köpa fordonet-specifika kit du behöver för att öka kraften i din LS1 motorn så högt du vill. Saker du behöver
LS1 kompressor kit
3/8-tums enhet socket som
Visa fler instruktioner
1

bort kompressor kit från förpackningen och försiktigt Läs instruktionerna som medföljer. LS1 motorer varierade inom byggbranschen under åren de byggdes, och så varje sats kommer att vara något annorlunda att installera. Det är helt avgörande att du följer instruktionerna till punkt och pricka för att förhindra skador på fordonet eller kompressor kit.
2

Tappa av oljan och kylvätskan från fordonet, och utför ytterligare pre-installation prep krävs av kompressor tillverkaren. Den medföljande anvisningar kommer att beskriva de nödvändiga steg du måste ta innan installation.
3

bort fläktrem och spjällhuset från motorn, samt alla andra delar som krävs av kompressor kit som ska tas bort. På LS1 är spjällhuset på framsidan av insugningsröret och tas bort med en 3/8-tums uppsättning drivhylsa. På vissa kit, kommer spjällhuset återanvändas. För att ta bort fläkten bälte, helt enkelt belåning till bältet spännaren på framsidan av motorn och glida bort remmen från remskivorna. En ersättare fläktrem kommer att ingå med någon kompressor kit du köper. Insugningsröret från motorn med en hylsnyckel
4

Unbolt. Insugningsröret är den hårda plastdelen på själva toppen av LS1 motorn mellan topplock. Kompressorn Enheten ersätter detta intag. Men tillverkare såsom Powerdyne utnyttja superchargers att montera på framsidan av motorn på liknande sätt turboaggregat är monterade.
5

Bolt överladdaren på motorn enligt instruktionerna noggrant för att se till att alla bilens inredning, såsom bränslespridare och slangar kylvätska, är korrekt installerade.
6

Installera Rembyte fan på kompressor remskiva, och sedan dubbelkolla alla kopplingar du har tagit bort och installerat om . Innan motorn startas, se till att fylla den med kylvätska och olja. När detta är slutfört, motorns cykel enligt kit tillverkarens rekommendationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87500.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.