Hur man tar bort bafflar från en motorcykel ljuddämpare

Ta bort, eller "borra ut," mellanväggarna för din motorcykel avgassystem är ett bra sätt att intensifiera sitt sound. Genom att effektivt göra sig av med ljuddämpare som tråkig ljudet av din motor innan den träffar utomhus, kan du göra din motorcykel låter större och mer kraftfull utan att göra dyra prestanda uppgraderingar. Saker du behöver
1/2-tums hålsåg eller skärande borr
Handhållna borr
Borr extender
Grundläggande socket och skiftnyckel set
Visa mer Instruktioner
1

reda på från en pålitlig källa, till exempel tillverkare av din motorcykel eller avgassystemet, hur många skärmar är inrymt i ljuddämparen. Du måste vara säker på att du inte borrar för långt in i avgassystemet, vilket kan orsaka allvarliga problem. De flesta cyklar med har två eller tre skärmar i varje ljuddämparen.
2

Demontera avgassystemet (som helhet) från din motorcykel. Avgassystemet är vanligtvis hålls på på topplock och ett fäste på sidan eller under motorcykeln.
3

Infoga en handhållen borrmaskin och en 1/2-tums hål såg eller borrskäret in i utloppet hos avgaserna. När du träffar baffeln kommer borren glider inte längre in i avgaserna.
4

Borra igenom den första mellanväggen. För att undvika eventuella ljudproblem, t.ex. vissla, försök att centrera bit så gott du kan.
5

Borra genom varje baffel en i taget tills du är klar. Ta bort eventuella butiken inuti avgasröret. På din motorcykel
6

Re-installera avgassystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83296.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.