Hur man programmerar Chrysler Transponder Keys

Liksom de flesta bilar rullat ut sedan mitten av 2000-talet, nyare Chrysler fordon kommer med elektroniskt programmerade nycklar är unika för varje vehicle.They är allmänt kallas "transponder nycklar," även om Chrysler hänvisar till paketet som " Sentry Key immobilizer system. " Det lägger ytterligare ett lager av säkerhet till den äldre metoden att skära nyckelämnen för att matcha en uppsättning av lås tillhållare i en bils ignition.Attempting att starta en bil med ogiltiga transponder nycklar kommer att resultera i 2 sekunder för drift före automatisk avstängning. Saker du behöver Sida 2 programmerad Chrysler transponder nycklar
Chrysler tomma transponder nyckel (er) från Chrysler fordon
Visa fler instruktioner
Programmera knapparna
1 Ytterligare transponder nycklar eller andra enheter radio bör inte störa programmering.

Skär nyckelämnet (s) för att matcha befintliga transponder nycklar. Detta kan göras på många järnaffärer och återförsäljare auto.
2

Sätt programmerad transponder nyckeln i tändningslåset och vrid bil till "On" läge. Lämna bilen "On" för 3 till 15 sekunder, slå sedan "Off" och ta bort nyckeln.
3

Infoga andra programmerade transponder nyckeln i tändningen och vrid "On" inom 15 sekunder för att ta bort första nyckeln.

Efter 10 sekunder, bör den gula "stöldlarm ljus" börjar blinka. Vrid tändningen "Off" och ta bort nyckeln.

Observera att Om lampan inte blinkar, antingen är skadad eller nycklarna redan matcha bilen och försöker att programmera nya nycklar kommer att misslyckas.

4

Infoga tomma transponder nyckel i tändningen och slå "ON" inom 60 sekunder för att ta bort redan programmerad transponder nyckel. Efter 10 sekunder kommer en ding ljud, vilket indikerar en lyckad programmering.

Instrumentet-panel säkerhet ljus även slås på i 3 sekunder sedan iväg. En ny vaktpost knappen har programmerats.
5

Upprepa steg 1 till 4 för totalt upp till 8 nycklar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84428.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.