Hur fixar tändningslåset på en Pontiac Grand Prix

På Pontiac Grand Prix, tändningslåset och cylinder är precis till höger om rattstången. Tändningen startar motorn när den aktiveras av din bilnyckel. Om tändningen cylindern startar inte, kan du felsöka den med några enkla tweaks som ska få det att fungera igen. Instruktioner
1

Spray tändningen cylindern i din Pontiac Grand Prix med ett smörjmedel som WD-40 för att minimera motståndet från metall-på-metall friktion. Sedan sätter du in nyckeln och försöka vrida omkopplaren för att se om det kommer att fungera. Om inte, gå vidare till nästa steg.
2

Sätt en tråd i nyckelhålet för att få bort eventuellt löst skräp som kan begränsa dig från att infoga och vrida nyckeln i cylindern. Prova att vrida på knappen igen. Om cylindern ändå inte kommer att vända, gå vidare till nästa steg.
3

bort instrumentpanelen panelerna runt tändningen cylindern för att se om det finns något hindrar rörelsen av cylindern. Du kan ta bort panelerna genom att spräcka dem med ett rakt blad.
4

Avlägsna och byt ut cylindern. Du kan ta bort cylindern genom att sätta din nyckel och sedan sticka in ett uträtat gem i det lilla hålet precis till vänster. Vrid nyckeln till "ACC" och dra ut cylindern. Rengör cylindern och borsta bort alla synliga rester. Sätt i cylindern eller montera ett nytt tändningslås i stället för den gamla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86259.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.