Installationsinstruktioner för en 115 volts eluttag i en Honda Ridgeline

Installera ett 115-volts eluttag i en Honda Ridgeline: installation av en strömriktare någonstans inne i fordonet. Dessa växelriktare kommer i en mängd olika storlekar. Välja rätt inverter innebär att veta vad din makt behov är och vad dina krav på utrymme är. Växelriktare kan användas för att driva bärbara datorer, TV-apparater, dvd-spelare och mycket mer. Saker du behöver
UPS med monteringssats
Drill
Genomföring
buntband
Avbitare
Wire strippor
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet på Ridgeline.
2

Hitta en bra plats för omriktaren. Vanliga platser är under sätena och under instrumentbrädan. Det bör inte placeras där barn kan lätt få tillgång till det när de är i bilen.
3

Montera omriktaren på plats med skruvarna. Borra ett hål genom motorrummet brandvägg. Installera en genomföring i hålet för att skydda den tråd som kommer att dras genom hålet.
4

Tryck de positiva och negativa ledningar genom genomföringen hålet in i motorrummet. Dra trådarna som finns i kupén kring viktiga komponenter, såsom bromspedalen och rattstången. Du vill inte omriktaren tråd för att komma i vägen. Använd buntband för att fästa de nya ledningarna till befintliga kabelhärvor.
5

Gå tillbaka till motorrummet och drar ledningarna över till batteriet.
6

Klipp bort överflödigt tråd med avbitare. Skala av ungefär en halv tum av gummit isoleringen bort i slutet av ledningarna. Anslut den positiva kabeln till den positiva polen på batteriet. Anslut den negativa ledningen till en metalldel på fordonsramen. Täck samband med eltejp. Säkra alla tråden på plats med buntband.
7

Anslut den negativa batterikabeln, och starta motorn. Slå av omformaren, och testa det med en liten TV eller annan elektronisk utrustning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85082.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.