Lägga till en Bogseringspaket

En fiberkabel paket kan bestå av en dragkrok eller dragkrok, skumt mottagaren, monteringsfäste, DRAGKROK och ledningar för att få fordonet och släpvagnen ansluts. En fiberkabel paket är något som kan läggas till ett fordon som helst. Du kan sätta en bogsera paket på både nya och begagnade fordon. Du kan även ta hand om det på egen hand, om du är så benägna. Priserna för bogsera paket och de specifika komponenter varierar beroende på fordonets märke och modell. Instruktioner
1

Förhandla det i inköpspriset, om du köper en ny bil. Typiskt auto återförsäljare erbjuder bogsera paket som valfria paket som du kan lägga på ett fordon. Om inget fordon finns för närvarande på tomten med en redan installerad bogsera paket, måste du lämna fordonet med återförsäljaren för att få det installerat. Installationen tid och extra kostnad varierar.
2

ta bilen till den lokala återförsäljaren för att fråga om att få en fabriksmonterad släp paket läggs på fordonet. Du måste gå till den återförsäljare som matchar märke på din bil. Till exempel, om du har en Ford F-150, måste du gå till en Ford återförsäljare. Det pris du betalar för det paket som ska läggas till kommer att variera. Dealern inte kan ha bogsera paketet kit i lager, så du kanske måste återvända till har det installerat senare.
3

Köp en dragkrok och tillbehör från en annan leverantör, t.ex. Hitch Källa eller U-Haul. Du kan installera det själv, om du är bekväm att göra det, eller har det installerat av en fackman. Till exempel erbjuder U-Haul installation för en extra avgift. Om du vill göra det själv, instruktioner vanligtvis medföljer utrustningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96513.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.