Automotive Fönster Tinting Tutorial

Fönster toning ger din bil en skuggad fönster som skyddar det inre av bilen direkt solskador, ökar integriteten för de åkande och ger extra säkerhet från splittring auto glas. Placering nyansen är en snabb process som kräver noggrann hantering av ömtåliga nyans filmen. När avslutade du dock ha ett jämnt skikt av färgton på ditt fönster appliceras med en kvalitet som verkar professionell. Kontrollera med din lokala lagar för att hitta den nivå av toning som är lagligt att gälla innan installationen påbörjas. Fönster Förberedelser

Förbered dina fönster för toning genom att skapa en ren klar yta att tillämpa nyans till. Ta bort eventuella dekaler placerade på fönstret för att vara tonade. Spraya dekal med en kommersiell lim remover som utformats speciellt för bilar. Torka bort överflödigt remover med en ren trasa. Den remover bör försvaga limmet tillräckligt för att tillåta dig att bara dra dekalerna bort.

Med borttagna dekaler, tvätta fönstren helt på båda sidor. Använd en fönsterputsare som lämnar inga ränder, eller film-lösning som används för att fästa filmen till fönstren för rengöring. Du måste ta bort även de minsta dammkorn, som något kvar på fönstret kommer att visa genom färgton och du kan inte städa bort efter att färgen har lagts.

Slutför beredningen genom att undanröja eventuella hinder som kan störa din toning såsom tredje bakre bromsljus, fästen antenn och något fäst fönstret själv.
filmframställning

Använd ett fönster toning kit, tillgängliga enligt bilmärke och modell, och som innehåller färdigskurna ark av film. Utför toning projektet på en klar dag med så lite vind som möjligt för att hålla vandrande vatten eller damm från att träffa fönstret under installationen. Processen att tillämpa nyansen filmen är densamma oavsett fönstret täcks. Om täcker alla bilfönster, är det bäst att börja med bakrutan som det är lättast att täcka.

Spraya utsidan av fönstret med filmen lösningen, som omfattar cirka 60 procent av ytan av fönstret. Ta den bakre filmark och hitta den sida som har den skyddande tillbakadragning skikt som täcker limmet till filmen. Placera den icke-lim sida mot den våta fönstret. Montera filmen på fönstret genom att gå över den med en gummiskrapa, avlägsna eventuella bubblor under filmen och plattas den till fönstret. Det kommer att finnas rynkor kvar på filmen som fönstret är krökt medan filmen är platt. Du måste forma filmen på fönstret och att krympa den på plats med hjälp av en värmepistol. Genom att krympa filmen du gör filmen tar på de exakta konturerna av fönstret.

Krymp filmen genom att gå över den med värmepistol från utsidan av filmen mot centrum. Var försiktig så du inte bränner dig själv samtidigt som värmen. Använd värmepistol med kontinuerlig rörelse, håller den på ett ställe kommer att smälta filmen. Klipp bort överflödigt film när det är perfekt formade med inga bubblor eller rynkor. Skala bort den klara plasten som täcker från filmen och plats
Film Application

det åt sidan för omhändertagande. Spraya den klibbiga lim sida av filmen och sedan spraya insidan av fönstret. Flytta film från utsidan av fönstret på insidan, placera den klibbiga sidan mot den våta inre fönstret. Placera den noggrant formas till formen av fönstret och gummiskrapa filmen igen för att avlägsna eventuella bubblor. Blöt filmen innan du använder skrapan för att förhindra den från att skapa en skråma. Vänta tills filmen att torka och du bör ha ett snyggt tonade fönster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83708.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.