Hur Clean & Paint en motor

Motorn är den viktigaste arbetande delen i bilen, men de flesta motorer som inte får mycket uppmärksamhet om inte något går fel. Motorer kan se smutsig, smutsigt eller vanligt, men det behöver inte vara fallet. Du kan måla din motor med särskild hög värme motor färg och få det matcha utsidan av din bil, eller måla om det att se ut som ny igen. Saker du behöver
soppåse
Maskeringstejp
Avfettaren
Stiff borste
Vattenslang
Red instegsskydd Wax pad Mössor och fett remover
Mikrofiberduk
Hög värme motor måla
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och täcka delar av motorn som inte kan bli våt. Placera plast soppåsar och maskeringstejp över tändstiftet trådar, distributören och alla elektriska anslutningar som inte skulle bli våt.
2

Spray motorn med en ogiftig avfettningsmedel, till exempel Simple Green, och tillåter det att sitta i cirka fem minuter. På kraftigt nedsmutsade områden, använd en hård borste och extra avfettningsmedel för att skrubba området.
3

Skölj motorn och låt den torka ordentligt. Du kan ta bort all plast och tejp, stäng huven och stäng av motorn på för att torka motorn i ca 20 minuter.
4

Place maskeringstejp och papper på alla områden av motorn som vann 't målas. Tänk på att vissa overspray kan få på andra områden av motorn, så använd papper eller plast presenningar för att hålla dessa områden omfattas och skyddas.
5

Använd en röd instegsskydd pad på områden av motorn som ska målas. Denna dyna scuffs ytan, vilket skapar mycket små repor så att färgen kan fästa till motorn. Utan att repa motorn, kan färgen bli knäckt och fjällning kan förekomma.
6

Torka av repig upp områden med vax och fett remover för att avlägsna eventuella dammpartiklar eller kvarvarande fett. Använd en mikrofiberduk för att minska mängden ludd fibrer på ytan.
7

Spraya höga måla värme motorn på den preparerade ytan. Spraya ett tunt lager och låt det torka i fem minuter. Spray två eller tre ytterligare skikt, låt varje torka i fem minuter. Låt sista pälsen att torka efter en hel dag innan du startar motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83300.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.