Kamouflage målningstekniker för fordon

Måla ett kamouflage scen eller mönster på din bil kan hjälpa gömma det i skogen eller andra områden medan jakt. Kamouflage kan också dölja smuts och grime på din bil, att öka tiden mellan tvättarna. Det finns olika sätt att måla kamouflage på din bil, beroende på vilken look du vill ha. Stenciler

Kamouflage schabloner kan hittas på många sport och butiker jakt. Dessa schabloner gör kamouflera din bil enkelt.

Sand bilen ner med en dual-action sander och 120-slippapper. Detta avlägsnar de yttre skikten av färg och primer. Täck alla delar och trim som inte kan målas. Spray tre ljus lager av primer över fordonet och låta 30 minuters torktid mellan varje lager. När primern är torr, spraya två tunna lager av en basfärg färg på fordonet. Detta tätar primer och skyddar bilen mot rost. Det ger också bakgrundsfärgen för kamouflage scenen.

Placera kamouflage stencilen mot fordonet, med början längst ner och i fronten. Spraya stencilen med hjälp av kamouflage färger du vill ha. Börja med bakgrundsfärger och lager på andra färger som behövs. Flytta schablonen längs sidan av bilen tills den omfattas i kamouflagemönster. Gå vidare till den andra sidan och sedan toppen av huven, taket och bagageluckan. Gå tillbaka över kamouflage målar jobb med sprayfärg, gör små ändringar och lägga definition där det behövs.
Riktiga växter
p Om inga schabloner finns med ett mönster du gillar , kan du göra ditt eget jobb maskeringsfärg med riktiga växter. Börja med samma steg för att förbereda bilen för färg. Slipa ytan med 120-grit sandpapper och en dual-action slipmaskin. Använd maskeringstejp för att täcka de delar som inte kan målas och sedan spraya tre ljus lager med primer på fordonet. När primern är torr, spray två lager färg på fordonet. Välj en färg för bakgrunden i din kamouflage tema och använda det som baslack.

När basen färgskikt torkar du kan börja att måla kamouflagemönster. Använd stora blad, pinnar och andra buskar som du kan hålla mot fordonet. Använd sprayfärg för att måla runt kanterna på växterna. Se till att färgen sträcker sig tre eller fyra inches eller mer från kanten av anläggningen. Använd flera olika växter för att få mönstret du letar efter. Du kan göra ett upprepande mönster eller färg i en slumpmässig ordning över hela fordonet. När färgen har torkat, att spraya tre lager av klarlack på fordonet försegla färgen. Om du inte vill att färgen ser blank, kan du lägga till en utplaning medel till den klarlacken som gör den klart platt och tråkig ser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83226.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.