Hur man målar ett strålkastarhuset

Om du är missnöjd med det nuvarande utseendet på din strålkastare, anser att måla strålkastarhuset. Måla strålkastarhuset kan ge din bil en unik och mer aggressiv look. Jobbet innebär att separera klar plast lins från själva huset, så noga med att undvika sprickbildning eller på annat sätt skada linsen eller höljet. För bästa resultat bör du ta så mycket tid som behövs när prepping och måla huset. Saker du behöver
Ratchet och Hylsnyckelsats
cookie blad
Spårskruvmejsel
Maskeringstejp
tidningen
Sandpapper, 400-grit
svart primer
Hög temperatur sprayfärg
Höghållfast lim
Clamp
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort minuspolen från batteriet. Koppla den elektriska anslutningen på baksidan av strålkastaren och ta bort lampan från huset.
2

lokalisera och ta bort skruvarna som håller strålkastarhuset till kroppen av fordonet med en spärr och uttag. Dra höljet ur kroppen av fordonet.
3

Värm ditt kök ugnen till 275 grader Fahrenheit. Placera en cookie blad på lägsta tillgängliga rack.
4

Placera strålkastarhuset i ugnen och låt den grädda i 5 till 10 minuter. Ta försiktigt bort höljet från ugnen och separera plastskyddet och reflekterande delarna linsen från huset med en skruvmejsel. Utanför de områden du vill omålad med maskeringstejp och tidningar
5

Mask. Slipa försiktigt de ytor som ska målas med 400-slippapper. Rengör höljet av eventuellt kvarvarande skräp.
6

Applicera tre ljusa lager svart grundfärg till strålkastarhuset. Låt huset för att torka i minst 15 minuter mellan varje skikt. Applicera 3 lätta strykningar hög temperatur sprayfärg i valfri färg, så att 15 minuter mellan varje lager.
7

Låt kåpan torka över natten. Ta bort maskeringstejpen och tidningar om de används. Återmontera plastkåpan och reflekterande delarna lins.
8

Använd en klämma för att hålla plastlinsen till strålkastarhuset. Placera huset i ugnen och låt den värma upp i 5 minuter. Detta gör att limmet på linsen och huset att strömma igen. Avlägsna höljet och låt den svalna. Om höljet och linsen inte sticka, använd en skruvmejsel för att skrapa bort gammalt lim och tillämpa höghållfast lim till huset. Kläm fast objektivet till huset och låta limmet härda över natten.
9

Skjut strålkastarhuset i fordonet. Sätt tillbaka alla bultar som används för att hålla höljet på plats och dra åt dem med en spärr och uttag. Sätt tillbaka glödlampan i huset och sätt tillbaka den elektriska kontakten på baksidan av lampan. Anslut den negativa terminalen kabeln till batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86163.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.