Tandler Växellåda Specifikationer

Tandler, som beskriver sig som en tillverkare av hög precision växellådor och kugghjul, är baserat i Bremen, Tyskland. Företaget, som grundades 1949, och med början av 2011 producerar fyra olika typer av växellådor: Spiral Bevel, PowerMaster, Hastighet modulering och ServoFoxx. Hastighet Modulation

Tandler hastighet Modulation växellådor är avsedd för applikationer som kräver axel utfasning samt smala varvtalsområde kontroll eller exakt registrering. Dessa växellådor funktionen "legering carburited" stålhjul spiral bevel och Högprecisionslager.
Spiral Bevel

Tandler s spiral bevel växellådor används för avgrening anslutning och är finns i åtta storlekar. De spiralformigt skurna fasade kugghjul också är tillverkade av legerat carburited stål. De finns med ihåliga axlar, ihåliga drev, och input flänsar, beroende på modell. Maximalt vridmoment varierar beroende på modell, från 18 nm till 8000 nm.
PowerMaster

Tandler s PowerMaster växellådor är konstruerade för maximalt vridmoment. De finns i tre storlekar, med högsta tillgängliga vridmomentet på 1200 Nm. Linjen har högre tillåten överbelastning, perfekt för tuffa driftsförhållanden.
ServoFoxx

ServoFoxx växellådor inslag av planetariska och Spiral växellådor Bevel. Kombinationen möjliggör obegränsad ingång, utgång och alternativ förhållandet. De har utbytbara flänsplattor och tvådelad koppling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96167.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.